Sizce Hangisini Almalıyım?

ozgurr

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
12000
Arkadaşlar yeni kasa alıyorum sistem birçok oyunda 2k yüksek hz destekleyebilecek şekilde ayarlandı. Monitör alıcam ama kararsız kaldım. Sistemim asus ağırlıklı monitörümü de asus almak istiyorum. AOC marka fiyatı uygun özellikleri iyi monitörleri var ama alınır mı güvenilir mi bilemedim. Daha düşük özellikli kaliteli monitör alsam sistemi tam performansta kullanamamış olucam. 2k uygun fiyatlı 240-360 hz monitör önerebilir misiniz? İncehesap üzerinde stoğu olursa benim için iyi olur.

Son düzenleme:

Benim ilanımdır. Düşünürseniz 1000₺ daha indirim yapabilirim.
Sıfır almak istiyorum hocam garanti ve ölüpiksel durumu yaşamamak için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amazon Türkiye
AOC 27" Q27G4ZR 0.3ms 260Hz HDMI,DisplayPort Fast IPS 2K Gaming Monitör işini görür sanırım.
Fiyatı 12.599 lira .
Evet onu gördüm ama markaya güvenemedim hocam

Arkadaşlar yeni kasa alıyorum sistem birçok oyunda 2k yüksek hz destekleyebilecek şekilde ayarlandı. Monitör alıcam ama kararsız kaldım. Sistemim asus ağırlıklı monitörümü de asus almak istiyorum. AOC marka fiyatı uygun özellikleri iyi monitörleri var ama alınır mı güvenilir mi bilemedim. Daha düşük özellikli kaliteli monitör alsam sistemi tam performansta kullanamamış olucam. 2k uygun fiyatlı 240-360 hz monitör önerebilir misiniz? İncehesap üzerinde stoğu olursa benim için iyi olur.

Aradaki 4500 lirayı vermeye değer mi sizce? Bu kadar fark eder mi

Forumda bu model çok dönüyor. Arada bir indirime de giriyor. https://ty.gl/92rq5j74boz54

Sıfır almak istiyorum hocam garanti ve ölüpiksel durumu yaşamamak için

Evet onu gördüm ama markaya güvenemedim hocam

Aradaki 4500 lirayı vermeye değer mi sizce? Bu kadar fark eder mi
Arada bu kadar fark yok normalde. İncehesap pahalıya satıyor.

Forumda bu model çok dönüyor. Arada bir indirime de giriyor. https://ty.gl/92rq5j74boz54

Arada bu kadar fark yok normalde. İncehesap pahalıya satıyor.
Ama yine de değeceğini düşünmüyorum 60hz fark için. Tabi diğer özelliklerini bilmiyorum belki birinde hoparlör mevcuttur diğerinde yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,646
Üyeler
202,347
Son üye
fx9590 bulldozer
Geri