Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

razorghc

80+
Reaksiyon skoru
18
Herkese merhaba arkadaşlar, sistemim tek kanal ve dual channel yapmak istiyorum, ikinci elde bu ramı gördüm sizce almalımıyım uyuşurmu?
Benim ana ramim 3200mhz cl16 xmp kapatınca cl18 oluyor, bu görseldeki ramda 3200mhz sadece cl22 sizce uyuşurmu problem yaşarmıyım, çip üreticileri farklı sadece ikiside Kingston

WhatsApp Image 2026-08-13 at 13.10.53.webp
t.webp

uyumlu çalışıp çalışmaması biraz da şans meselesi, alıp takarsın kontrol edersin sorun olursa iade edersin. Yalnız her iki ram'de cl22'de çalışır onu da söyleyelim

uyumlu çalışıp çalışmaması biraz da şans meselesi, alıp takarsın kontrol edersin sorun olursa iade edersin. Yalnız her iki ram'de cl22'de çalışır onu da söyleyelim
Yani o sorun değil çalışsında o bana yeter tek slot kullanmaktan iyidir.

Yani o sorun değil çalışsında o bana yeter tek slot kullanmaktan iyidir.
daha önce bende hyperx fury serisinden 2.el ram aldım 2666mhz idi, benim kulladnığım ram'de aynı marka ama 2400mhz idi farklı zamanlarda üretilmiş olmalarıan rağmen gayet sorunsuz dual channel çalıştı ama bazen dual channel çalışmayabiliyor şans meselesi, Dolap'tan yada sahibinden gibi sitelerden alıyorsan zaten iade şansın var sorun olmaz.

çalışması lazım.ama arkadaşın dediği gibi cl22 çalışır.ben hikivisionla kingstonu çalıştırıyorum sorun yok.markalar farklı,üreticiler farklı,çipler farklı.ama çalışıyor.

Arkadaşlar çok sağolun teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,920
Üyeler
201,350
Son üye
ahmethasan11
Geri