On Dijital Başvurusu

Shyankh

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,058
Merhaba, On Dijital'e üye oldum, sanal kart oluşturdum ama kampanyaların hiçbirinden faydalanamıyorum, Kredi Kartı/Sanal Kredi Kartı lazımmış ama öğrenciyim ve şu an çalışmıyorum da, yani gelirim yok, bu yüzde başvurularım hep reddediliyor, onaylanması için bir yöntem falan var mıdır?

Merhaba, On Dijital'e üye oldum, sanal kart oluşturdum ama kampanyaların hiçbirinden faydalanamıyorum, Kredi Kartı/Sanal Kredi Kartı lazımmış ama öğrenciyim ve şu an çalışmıyorum da, yani gelirim yok, bu yüzde başvurularım hep reddediliyor, onaylanması için bir yöntem falan var mıdır?
Çoğu kampanya mesela ytb premium gibi sanal kartta da geçerli diye biliyorum

Bende on digital kullanıyorum bu geri ödemeler(adını unuttum :D ) kredi kartı üzerinden olunca mı oluyor hiç kontrol etmedim. İlk papara sonrasında nays kullandım şimdi de on digital kullanıyordum bu sebepten dolayı deffdsfsdf

Sanal kart diye de yazmışlar ama sanal kredi kartı dahil kampanyalara sadece, sanal kredi kartı açmak için de fiziksel kredi kartına ihtiyaç var

Bende on digital kullanıyorum bu geri ödemeler(adını unuttum :D ) kredi kartı üzerinden olunca mı oluyor hiç kontrol etmedim. İlk papara sonrasında nays kullandım şimdi de on digital kullanıyordum bu sebepten dolayı deffdsfsdf
evet, bazılar banka kartında da çalışabilir belki, bütün kampanyalara bakmadım ama en önemliler hep kredi kartlarında çalışacak şekilde ayarlanmış.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Youtube, Spotify olan kampanya için haklıymışsınız ON Banka Kartı da geçerliymiş, bana cashback yatmayınca onda da kredi kartı zorunlu sanmıştım, Migros Yemek ve İstanbulkart için de kullanıyordum sonradan sadece kredi kartının geçerli olduğunu gördüm.

Dijital Platformlar kampanyasında banka kartı da geçerliymiş, Migros Yemek ve İstanbulkart çin kredi kartı lazımmış.

Son düzenleme:
Sanal kart diye de yazmışlar ama sanal kredi kartı dahil kampanyalara sadece, sanal kredi kartı açmak için de fiziksel kredi kartına ihtiyaç var

evet, bazılar banka kartında da çalışabilir belki, bütün kampanyalara bakmadım ama en önemliler hep kredi kartlarında çalışacak şekilde ayarlanmış.

Youtube, Spotify olan kampanya için haklıymışsınız ON Banka Kartı da geçerliymiş, bana cashback yatmayınca onda da kredi kartı zorunlu sanmıştım, Migros için de kullanıyordum sonradan sadece kredi kartının geçerli olduğunu gördüm.

Dijital Platformlar kampanyasında banka kartı da geçerliymiş, Migros için kredi kartı lazımmış.
Sanal kartın geçerli olduğu kampanyalarda yazıyor açıklama kısmına bakmalisin bir çoğunda geçerli market vb yerlerde genelde kredi kartı geçerli

Sanal kartın geçerli olduğu kampanyalarda yazıyor açıklama kısmına bakmalisin bir çoğunda geçerli market vb yerlerde genelde kredi kartı geçerli
Aslında Migros Yemek'te kullanmak istiyordum ama kredi kartı çıkarttıramıyorum, hep reddediliyor

Ben açıköası spotify gibi abonelik sisteminde geri ödeme için kullanmak istiyordum da öyle bir kampanyaları yokmuş sanısam. Para geçmişine bakmışım hep eksi gelen bir artı yok :D

Aslında Migros Yemek'te kullanmak istiyordum ama kredi kartı çıkarttıramıyorum, hep reddediliyor
Bende cikaramiyorum neye göre reddediyorlar onuda bilmiyorum 2 tane evim var arsam var arabam var vb. E devlete kadar kontrol edip resdediyorlar sanırım yüklü bir miktarı on dijitale yatirmadan kabul etmeyeceklerdir

Bende cikaramiyorum neye göre reddediyorlar onuda bilmiyorum 2 tane evim var arsam var arabam var vb. E devlete kadar kontrol edip resdediyorlar sanırım yüklü bir miktarı on dijitale yatirmadan kabul etmeyeceklerdir
oha cansu bu flex ne böyle

Ben açıköası spotify gibi abonelik sisteminde geri ödeme için kullanmak istiyordum da öyle bir kampanyaları yokmuş sanısam. Para geçmişine bakmışım hep eksi gelen bir artı yok :D
Avantajlar sekmesine gidip dijital platformlar kampanyasına katıl demeniz lazım yoksa kampanya kapsamında değerlendirilmiyor harcamalarınız, bunu unutmuş olabilir misiniz, yoksa Spotify var yani kampanyalarda, kampanya ismi "Dijital Platformlar" olarak geçiyor

Beni alan yaşadı

Yahu harbiden diyorlar e devlette mal mülk kontrolü yapacagiz giriş yapıyorsun reddediyolar yine
Hadi bende para yok, kabul etmemeleri normaldir diyordum ama senin olay harbiden saçmaymış. Benimki hiç değerlendirilmiyordu bile başvurduğum gibi şartlar sağlanmadı diyip anında reddediyorlar.

Geri