Asus Tuf F16 mı Lenovo Legıon Mu?

gorkemcls

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar, mühendislik öğrencisi için hem oyun hem gündelik iş hem okul projeleri gibi şeyleri yapabileceğim laptop bakıyorum ve özellikleri hoşuma giden iki adet laptop buldum. Bazı kafamda sorular ve sıkıntılar var o yüzden burada sormak istedim.

Tuf: (84 bin bandına kadar düşüyor.)
5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

Lenovo Legion 5: (stokta yok olarak gözüküyor ama en son baktığımda 87 bin idi.)
5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

Sizce Legionun stoğunu bekleyip almak mı (ki fiyatı artar diye çekiniyorum beklemeye) yoksa Tuf 84 gördüğü gibi almak mı? Veya başka gaming laptop öneriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.

Merhabalar, mühendislik öğrencisi için hem oyun hem gündelik iş hem okul projeleri gibi şeyleri yapabileceğim laptop bakıyorum ve özellikleri hoşuma giden iki adet laptop buldum. Bazı kafamda sorular ve sıkıntılar var o yüzden burada sormak istedim.

5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

Lenovo Legion 5: (stokta yok olarak gözüküyor ama en son baktığımda 87 bin idi.)
5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

Sizce Legionun stoğunu bekleyip almak mı (ki fiyatı artar diye çekiniyorum beklemeye) yoksa Tuf 84 gördüğü gibi almak mı? Veya başka gaming laptop öneriniz olursa paylaşırsanız sevinirim. İyi günler.
Ekran kartı voltaji çok önemli

80 bine 5060 almazdım şahssen

80 bine 5060 almazdım şahssen
Ne alırdınız hocam?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Pişman oldum baya almadığıma oled ekran bile vardı. Sizin attıklarınızı inceledim ama ben marka takıntısına sahibim sanırım. Hp Omen serisi güzel ama yakın geçmişte servis ile çok uğraştım, acer bana ucuz bir marka gibi geliyor game garajın laptopları ise güven vermiyor marka olsun diye geçiriyorum içimden yine de. Olabildiğince fazla tavsiyeye ihtiyacım var hocam.

5070 ekran kartlı al hocam 5060 dan uzak dur bu bütçede

5070 ekran kartlı al hocam 5060 dan uzak dur bu bütçede
Hocam 5070li diyorsanız tuftan vazgeçtim. Ama ne almalıyım? Legionun beğendiğim modelini eklemiyorlar, hp omenlere bakiyim diyorum bir kesim kronik bir kesim soğutma sorunlu diyor ki ben de HP servisinden çok çektim çekiniyorum. Bu tarz sorunlar sizce sadece lafta mı kalıyor? Öyleyse kesinlikle HP alacağım gibi. Lenovo gelse bile pahalı olacak gibi.

Hocam 5070li diyorsanız tuftan vazgeçtim. Ama ne almalıyım? Legionun beğendiğim modelini eklemiyorlar, hp omenlere bakiyim diyorum bir kesim kronik bir kesim soğutma sorunlu diyor ki ben de HP servisinden çok çektim çekiniyorum. Bu tarz sorunlar sizce sadece lafta mı kalıyor? Öyleyse kesinlikle HP alacağım gibi. Lenovo gelse bile pahalı olacak gibi.
Şu an elektrik yok diye bakamıyom
Hp kronik olan modelleri var acıkcası başka marka bulunursa hpden vazgeç son umut onu alırsın

Şu an elektrik yok diye bakamıyom
Hp kronik olan modelleri var acıkcası başka marka bulunursa hpden vazgeç son umut onu alırsın
Hocam elektrik gelince bakar mısınız lütfen çok ihtiyacım var fikire..

Diğer markalarda içimi açmıyor ne yalan söyleyeyim Asus ve Lenovo dışı.

5060
32 Gb Ram
1 Tb ssd
14650hx İ7

5070
24 gb ram
1 tb ssd
13650hx i7

dediğin legion bende var ekranı da oled ve 1.9 kg taşıması rahat

Son düzenleme:
Geri