Asus Rog Strix Alınır mı?

Arkadaş alınır mı? dedin ben hayır dedim 5070 li lstoplara yönelmesini tavsiye ediyom bu kadar boş konuşan birisini görmdmiştim

Hocam bunları buldum

teşekkürler.omenlerde ekran %62,5 sRGB o sıkıntı onun dışında asus rog olan 65k ben beğeniyorum ama işlemcisi iyi ama 5050 çokmu kötü gelir sizce bide kaliteli pek sorunlu olmasın diye rog strix almayı istiyorum aslında

teşekkürler.omenlerde ekran %62,5 sRGB o sıkıntı onun dışında asus rog olan 65k ben beğeniyorum ama işlemcisi iyi ama 5050 çokmu kötü gelir sizce bide kaliteli pek sorunlu olmasın diye rog strix almayı istiyorum aslında
Laptoptan ne beklediğine bağlı

Laptoptan ne beklediğine bağlı
oyun için alıyorum performans önemli omenler diğerlerine göre daha iyi f/p olarak ama o %62,5 sRGB ne kadar kötü etkiler görüntüyü gidip bakmam lazım.Siz o asus rog strix 5050 i9 8940hx'i önerir misiniz? biraz markayada önem veriyorumda ben

Daha çok işlemci odaklı oyunlar oynayacağım ama yinede 5050 kötü gelirmi.Soğutması nasıldır herhangi bir sorunu varmı bu serinin

Sadece CS2 Valorant LoL falan oynayacaksanız gereksiz. İşlemcisi iyi olsa da 165 Hz ekranı var 400 FPS almanız bir işinize yaramaz. Bu fiyata 5070 laptoplar var attığım Omen'in ekranı %100 sRGB. İşlemcisi güçlü olmasa da CS2'de tahmini 200 FPS verir. İşlemcisi çok ısınan bir işlemci değil üstüne Omen'lerin soğutma sistemi iyi çok ısınmaz.

Geri