Öneri 2-2.5 Milyon TL Araç Tavsiyesi

yüksek bir şey bakıyorsunuz sanırım ama 1.5tsi superb de bakabilirsiniz

Hibrit al kesinlikle qashqai e power olabilir

Maksimum 25. Milyon lira olacak şekilde SUV yada SUV tarzı araç alıcam sıfır yada ikinci el farketmez özellikli ve dolu bir araç istiyorum. Kış memleketinde yaşıyorum kışın çok soğuk oluyor. Elektrikli şuan pek düşünmüyorum. Bagaj boyutu ve donanımın zengin olması önemli. Tucson, sportage, torres, 3008, gibi araçlara bakıyorum şuan karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.

başka araç bakmana gerek yok.

Citoren c5 0 aldım 2k km de şu an hybrid modeli uzun yolda 5.5 gördü klima açık şehir içi 7 yakıyor konfor olarak çok iyi bence 23000 e almıştım ben

Maksimum 25. Milyon lira olacak şekilde SUV yada SUV tarzı araç alıcam sıfır yada ikinci el farketmez özellikli ve dolu bir araç istiyorum. Kış memleketinde yaşıyorum kışın çok soğuk oluyor. Elektrikli şuan pek düşünmüyorum. Bagaj boyutu ve donanımın zengin olması önemli. Tucson, sportage, torres, 3008, gibi araçlara bakıyorum şuan karar veremedim tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu bütçelere yanlışım yoksa eğer skoda kodiaq ve honda cr-v bulunabiliyordu.Göz gezdirmekte fayda var bu araçlara.Biraz daha ucuz olacak şekilde Citroen C5 aircross var ama o araç dizel.

Hocam aynı durumdayız sanırım benim bütçe de maks 2.3 suv araç arıyorum önceliğim benzinli olanlar aklımda ki modeller honda hrv ama turbo olmadığı için uzun yollarda rampalarda ve araç yüklü durumdayken hibrit versiyon olması sebebiyle performans kaybı ve motor sesi olabiliyormuş qashqai ve tucson öneriyor herkes açıkçası benim baya baya hoşuma giden araç j7 evolve jeacco ama Çin menşei olduğu için sorun olur mu bilemiyorum o paraya daha dolu bi suv göremedim.
Araç alırken benim için hızdan ziyade donanım önemli diğer araçlarda kendini kanıtlamış tabi ki örneğin tiguan tucson qashqai vs ama o kadar donanımlı bi araç yok.

Geri