Evet kasa oldukça güzel ama max 53bine kadar çıkabilirim önerin için sağolBu fiyatlara 5060Ti ya da 9060XT'li bulunabiliyor diye hatırlıyorum. 9060XT almak daha mantıklı. Bütçen ne kadar esnek bilemem ama şu daha mantıklı bir seçenek olabilir https://enucuzsistem.com/hazir-sistem/cfc5d4f1-16d5-21d9-d953-223674a270bc/cyber-rx9060xt
Trendyol, hepsiburada, n11 gibi yerlerden asla teknolojik ürün almayın elinizde patlar bi sorun olursa15 yaşındayım ve elime adam akıllı bir pc alamadım bir kasa buldum sizinde düşüncülerinizi beklerim
Üsttekini beğendim alttakini pek gözüm tutmadı diyebilirim önerin için sağol üsttekini listeme ekledimÖnerilerim:
ve![]()
Shadow Nova | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Shadow Nova | AMD Ryzen 5 7600 | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 8 GB | 500 GB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
olur. Sonradan sıvı soğutmadır, ekstra ssd olur, ram olur eklersin![]()
Sinerji PCH Beast V1 Gigabyte GeForce RTX5060Ti Eagle OC ICE 8GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET
Sinerji PCH Beast V1 Gigabyte GeForce RTX5060Ti Eagle OC ICE 8GB Ryzen 5 7500F 16GB DDR5 500GB NVMe M.2 SSD OEM PAKET fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Evet onu biliyorum öyle bir sorun yaşadım hepsi buarada laptomu geri aldı hepsiburadaya biraz daha fazla güveniyorum gibiTrendyol, hepsiburada, n11 gibi yerlerden asla teknolojik ürün almayın elinizde patlar bi sorun olursa
Ürünün paketi açılmış yeniden satışa uygun değil diye asla iade almıyorlar haberin olsun
Hepsi aynı. Vatan, İncehesap, itopya, harici teknolojik ürün almamEvet onu biliyorum öyle bir sorun yaşadım hepsi buarada laptomu geri aldı hepsiburadaya biraz daha fazla güveniyorum gibi
Ekipmanlari da wraithtten falan alıyorum iadesi kötü olsada kaliteliHepsi aynı. Vatan, İncehesap, itopya, harici teknolojik ürün almam
Anladım sağol sanırım ince hesabdan alıcamHepsi aynı. Vatan, İncehesap, itopya, harici teknolojik ürün almam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ekipmanlari da wraithtten falan alıyorum iadesi kötü olsada kaliteli
wraith den nefret etsemde cidden belli bir kalite üstündeHepsi aynı. Vatan, İncehesap, itopya, harici teknolojik ürün almam
Ekipmanlari da wraithtten falan alıyorum iadesi kötü olsada kaliteli
En iyisi orası yine bence satış sonrası destek konusunda direkt iade kodu veriyorlar yolluyorsun sorun varsa değişim yapıyorlarAnladım sağol sanırım ince hesabdan alıcam
Evet gerçekten kaliteli en son bunu sipariş verdim kargoda gelsin bakalımwraith den nefret etsemde cidden belli bir kalite üstünde
temu daha güvenilirdiEn iyisi orası yine bence satış sonrası destek konusunda direkt iade kodu veriyorlar yolluyorsun sorun varsa değişim yapıyorlar
Evet gerçekten kaliteli en son bunu sipariş verdim kargoda gelsin bakalım
Atk rs7 Air aldım 5000 e başka yerde bulamadım ama çok iyi klavye yinede hem 90-100 dolar falandı yurt dışı fiyatı falan neredeyse 4200-4750₺ civarı yapıyor şuan ucuz bile zam yapmamışlar doviz arttı yatemu daha güvenilirdioradan maus ve klavye aldım ama wraith den almam tr ye pahalı getirtiyor wraith