Blackshark v2 x mi havit mikötü bu bütçeye çıkıyosan mchose x9 al
Blackshark v2 x mi havit mikötü bu bütçeye çıkıyosan mchose x9 al
neymiş sebebiMchose ve atk yazılım dolayı sevemiyom internete bağlı yazılım sevmiyom sebebi var anlatamıyom
Usta steelseries iyidir yaMchose ve atk yazılım dolayı sevemiyom internete bağlı yazılım sevmiyom sebebi var anlatamıyom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Neyi var reis 3.596 TL iyi gibi fiyatı
havit blackshark kronik sesini karşı tarafa yolluyorBlackshark v2 x mi havit mi
Blackshark v3 serisi alınır sadece şuan onlarda sorun yok pek ama tasarıma ısınamadımhavit blackshark kronik sesini karşı tarafa yolluyor
Reis ilerde 6 ayliğina interneti kapatcam hikayeli oyun oynucamneymiş sebebi![]()
Blackshark v3 serisi alınır sadece şuan onlarda sorun yok pek ama tasarıma ısınamadım
2.5k başka ne alınır hocam öneriniz nedirhavit blackshark kronik sesini karşı tarafa yolluyor
hiç internet erişimin olmayacak mı mağarada mısın, ayrıca mchosenin sadece web driverı değil pcye yüklenen hubu da varReis ilerde 6 ayliğina interneti kapatcam hikayeli oyun oynucam
havit h2015 pro2.5k başka ne alınır hocam öneriniz nedir
Kuzenimde 8 aydır gamepower kaia kablosuz var sorun yaşamadı şimdiye kadar ama 3k şuan indirim giriyor oda2.5k başka ne alınır hocam öneriniz nedir
Vallamı x9 nasıl onda kumaş pad veriliyorYazılımı basit ve internetsiz de çalışıyor. kulaklık kalite olarak da iyi hafif ve şarjı çok uzun süre gidiyor. Cs de ses kasmak için de iyi. bassları çok kuvvetli değil ama idare eder. Tek sorunu ses tekerleği kalitesiz veya benim ürüne öyle denk geldi. aldıktan 4 5 ay sonra ses tekerleği belli yerdeyken kulaklığın bi tarafından az ses geliyor. biraz oynatınca düzeliyor.
Bu nasıl acaba 32 sürücü var ama ses şiddeti nasıl acabaBlackshark v3 serisi alınır sadece şuan onlarda sorun yok pek ama tasarıma ısınamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Reis ilerde 6 ayliğina interneti kapatcam hikayeli oyun oynucam
ne kadar elektronik atık varsa onları buluyon kralBu nasıl acaba 32 sürücü var ama ses şiddeti nasıl acaba
İkisi arasında pek fark yok deniliyor. pad farklı. Fiyat farkı ne kadar bilmiyorum ama ikiside alınabilir pad ve fiyat tercihine göreVallamı x9 nasıl onda kumaş pad veriliyor