Aula G7 Pro Kulaklık Alınır mı?

Blackshark v3 serisi alınır sadece şuan onlarda sorun yok pek ama tasarıma ısınamadım
1786802986895.webp

adam 2 bin liralık kulaklık soruyor sen v3 diyorsun, ayrıca rog pelta varken almam. 2 bin liraya da havit gayet iyi atk hub kullanıyor

Yazılımı basit ve internetsiz de çalışıyor. kulaklık kalite olarak da iyi hafif ve şarjı çok uzun süre gidiyor. Cs de ses kasmak için de iyi. bassları çok kuvvetli değil ama idare eder. Tek sorunu ses tekerleği kalitesiz veya benim ürüne öyle denk geldi. aldıktan 4 5 ay sonra ses tekerleği belli yerdeyken kulaklığın bi tarafından az ses geliyor. biraz oynatınca düzeliyor.

Ekler

• 1.webp
    1.webp
    34.4 KB · Hit: 9
Yazılımı basit ve internetsiz de çalışıyor. kulaklık kalite olarak da iyi hafif ve şarjı çok uzun süre gidiyor. Cs de ses kasmak için de iyi. bassları çok kuvvetli değil ama idare eder. Tek sorunu ses tekerleği kalitesiz veya benim ürüne öyle denk geldi. aldıktan 4 5 ay sonra ses tekerleği belli yerdeyken kulaklığın bi tarafından az ses geliyor. biraz oynatınca düzeliyor.
Vallamı x9 nasıl onda kumaş pad veriliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Blackshark v3 serisi alınır sadece şuan onlarda sorun yok pek ama tasarıma ısınamadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Reis ilerde 6 ayliğina interneti kapatcam hikayeli oyun oynucam
Bu nasıl acaba 32 sürücü var ama ses şiddeti nasıl acaba

Ekler

• 1000158904.webp
    1000158904.webp
    85.7 KB · Hit: 7
Geri