Atk A9 Air Ps5de Çalışır mı

dear

80+
Reaksiyon skoru
3
Atk a9 air ps5de çalışır mı normal atk a9 ile plus çalışıyor ve önceki mousem olan Razer viper V3 proda çalışıyordu.

Atk a9 air ps5de çalışır mı normal atk a9 ile plus çalışıyor ve önceki mousem olan Razer viper V3 proda çalışıyordu.

bu model mi hocam?

evet ise çalışır.

bu model mi hocam?

evet ise çalışır.
Evet bu model

Çalışır büyük ihtimal fakat a9 air gibi yüksek modellerde a9 ultradaki gibi usb dongle çıkmıyor haberiniz olsun. Masanın üstüne koyacağınız bir dongle ve usb to typce kablosu çıkıyor öyle kullanıyorsunuz.
Evet önceki kullandığım viper V3 pro ile mantıkta çalışıyor ama almadan önce emin olmak amaçlı sormak istedim

O zaman alabilirsin peki driverdeki ayarları nasıl değişrirmeyi düşünüyorsun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşın pcde ayarlamayı dusunuyom çok ayarlayabilcegim bir şey yok sanırım sadece dpi otomatik 1000hz oluyor mouse viper V3 proda öyleydi

Hayır yok psde mouse en fazla 1000hz destekliyor taktiğin mouse 1000hz olarak çalışıyor direkt
Tarayıcı olsaydı atknın web driveri olduğu için bakabilirdinde yokmuş. Bana kalırsa bu mouseyi alma çünkü neredeyse hiçbir özelliğini kullanamayacaksın. Senin yerinde olsam A9 plustan devam ederdim.

Tarayıcı olsaydı atknın web driveri olduğu için bakabilirdinde yokmuş. Bana kalırsa bu mouseyi alma çünkü neredeyse hiçbir özelliğini kullanamayacaksın. Senin yerinde olsam A9 plustan devam ederdim.
Geleceğe dönük alıyorum şimdiden elimde iyi mouse dursun kafasindayim 2-3 aya pc dizicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri