Atk a9 air ps5de çalışır mı normal atk a9 ile plus çalışıyor ve önceki mousem olan Razer viper V3 proda çalışıyordu.
Evet bu model![]()
ATK Dragonfly A9 Air Series Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
bu model mi hocam?
evet ise çalışır.
Çalışır büyük ihtimal fakat a9 air gibi yüksek modellerde a9 ultradaki gibi usb dongle çıkmıyor haberiniz olsun. Masanın üstüne koyacağınız bir dongle ve usb to typce kablosu çıkıyor öyle kullanıyorsunuz.Evet bu model
Evet önceki kullandığım viper V3 pro ile mantıkta çalışıyor ama almadan önce emin olmak amaçlı sormak istedimÇalışır büyük ihtimal fakat a9 air gibi yüksek modellerde a9 ultradaki gibi usb dongle çıkmıyor haberiniz olsun. Masanın üstüne koyacağınız bir dongle ve usb to typce kablosu çıkıyor öyle kullanıyorsunuz.
O zaman alabilirsin peki driverdeki ayarları nasıl değişrirmeyi düşünüyorsun ?Evet önceki kullandığım viper V3 pro ile mantıkta çalışıyor ama almadan önce emin olmak amaçlı sormak istedim
O zaman alabilirsin peki driverdeki ayarları nasıl değişrirmeyi düşünüyorsun
Bilmediğimden soruyorum psde tarayıcı varmı ? Google, Opera vs.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Arkadaşın pcde ayarlamayı dusunuyom çok ayarlayabilcegim bir şey yok sanırım sadece dpi otomatik 1000hz oluyor mouse viper V3 proda öyleydi
Tarayıcı olsaydı atknın web driveri olduğu için bakabilirdinde yokmuş. Bana kalırsa bu mouseyi alma çünkü neredeyse hiçbir özelliğini kullanamayacaksın. Senin yerinde olsam A9 plustan devam ederdim.Hayır yok psde mouse en fazla 1000hz destekliyor taktiğin mouse 1000hz olarak çalışıyor direkt
Geleceğe dönük alıyorum şimdiden elimde iyi mouse dursun kafasindayim 2-3 aya pc dizicemTarayıcı olsaydı atknın web driveri olduğu için bakabilirdinde yokmuş. Bana kalırsa bu mouseyi alma çünkü neredeyse hiçbir özelliğini kullanamayacaksın. Senin yerinde olsam A9 plustan devam ederdim.
Haa o zaman ayrı alabilirsin o zaman süper bir ürün bütçe varsa yeni çıkan A9 Air+ modelinide tercih edebilirsin baya sağlam bir sensoru var.Geleceğe dönük alıyorum şimdiden elimde iyi mouse dursun kafasindayim 2-3 aya pc dizicem
O anki duruma göre bakacağım teşekkür ederim çalışır dimi a9 air sonuç olarakHaa o zaman ayrı alabilirsin o zaman süper bir ürün bütçe varsa yeni çıkan A9 Air+ modelinide tercih edebilirsin baya sağlam bir sensoru var.