Çözüldü✓ Kingston Beastmı Yoksa Patriot Viper Venommu

zentrath

80+
Reaksiyon skoru
2

ikiside aynı fiyatmış gibi düşünün anakartım
msi pro b850m-p wifi hangisi daha uyumlu olur olursa ne kadar fark olur

Son düzenleme:

MSI b850 ile cl36 5600mhz Kingston ramleri 4800mhz üzeri calistiramadim.Biri de hatalı çıktı şu an 6000mhz viperleri Asus b850 plusta kullanıyorum.Msi b850 de iyi işler yapmıyor yabancı sitelerde ara incele cl36 ve üzeri hata yüksek

MSI b850 ile cl36 5600mhz Kingston ramleri 4800mhz üzeri calistiramadim.Biri de hatalı çıktı şu an 6000mhz viperleri Asus b850 plusta kullanıyorum.Msi b850 de iyi işler yapmıyor yabancı sitelerde ara incele cl36 ve üzeri hata yüksek
kingston olan cl32 patriot olan cl30

kankam bi oku yazdığımı linke bak bi
kingston beast cl 32 6400 mhz
patriot viper venom cl 30 6000 mhz
Ben rame 25 30 bin verildiği ortamda hep kingston öneriyorum.Yarın bozulur mu derdi olmadan en güçlü garanti ağına sahip.Kargo ücreti bile talep etmiyormuş.Yani yine kingston derim ki cl 32 olanda büyük ihtimal hynixtir zaten.Patriot her zaman daha ucuzsa alınır aynı para kurtarmaz

aynı fiyatsa kingston yoksa hangisi ucuzsa

Arada 4k fiyat farkı var ve sanırsam her ikisi de SK Hynix A-die yani aynı çipi kullanan(yani aynı saatler hızında ve alt gecikmelerde çalışabilecek ramler silikon kalitesine göre değişecektir tabikide ama bu markaya göre belirlenmez) ramler burada tabikide daha ucuzu olan seçmek daha mantıklı olacaktır fiyat aynı ise hangisi senin için daha hoş görünüyorsa. 2. olarak anakart ve ram uyuşmazlığı diye bir şey yok ya ram de sorun vardı ya o anlık BIOS sürümünde kararsızlık vardır. Yabancı dorumları da ilah gibi bakılmasına da anlam veremiyorum orası karar mecrisi değil arakdaşlar Yapay zeka ile her ingilizce konuşabilen oraya doluyor. Ek olarak imzam da gördüğün ram için çok iyi alt zamanlamalar yakaladım Türk forumları üzeriden işini bilende danıştıktan sonra her şey yapılabilir.

kingston

https://www.amazon.com.tr/Patriot-1X16GB-6000MT-Masaüstü-Bellek/dp/B0DKQ6VH85/ bundan 2 tane alınca olmuyor mu?

1786914533731.webp

Arada 4k fiyat farkı var ve sanırsam her ikisi de SK Hynix A-die yani aynı çipi kullanan(yani aynı saatler hızında ve alt gecikmelerde çalışabilecek ramler silikon kalitesine göre değişecektir tabikide ama bu markaya göre belirlenmez) ramler burada tabikide daha ucuzu olan seçmek daha mantıklı olacaktır fiyat aynı ise hangisi senin için daha hoş görünüyorsa. 2. olarak anakart ve ram uyuşmazlığı diye bir şey yok ya ram de sorun vardı ya o anlık BIOS sürümünde kararsızlık vardır. Yabancı dorumları da ilah gibi bakılmasına da anlam veremiyorum orası karar mecrisi değil arakdaşlar Yapay zeka ile her ingilizce konuşabilen oraya doluyor. Ek olarak imzam da gördüğün ram için çok iyi alt zamanlamalar yakaladım Türk forumları üzeriden işini bilende danıştıktan sonra her şey yapılabilir.

hocam ikinci elde buldum ondan sormuştum kingston olanı aldım bugün kargolanacak yinede tekrar sorayım kargolanmadan iptal edip değişirim diye düşündüm ama iptal etmiyecem kingston olan daha 1-1.5 aylık satma sebebini sorduğumda intel sisteme geçmeyi düşünüyormuş patriot olan zaten satılmıştı dün o da 1 senelik ramdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,228
Üyeler
201,444
Son üye
Batoul mattar
Geri