4k OLED Monitör Arıyorum.

amazondan 42'ye aldım hocam. amazon harici teknolojik ürün hiç bir yerden almıyorum prensip olarak. ekranı nasıl temizliyordunuz çizik muhabbetine karşı? ben xg27aqdmg'yi mikro fiber bezi ıslatıp iyice sıkıyorum köşesini nemli hale geliyor yuvarlak yapa yapa temizliyorum.

amazondan 42'ye aldım hocam. amazon harici teknolojik ürün hiç bir yerden almıyorum prensip olarak. ekranı nasıl temizliyordunuz çizik muhabbetine karşı? ben xg27aqdmg'yi mikro fiber bezi ıslatıp iyice sıkıyorum köşesini nemli hale geliyor yuvarlak yapa yapa temizliyorum.
Mikrofiber bez kullanıyorum.
Saf su önerdiler.
Peder getirdi 5 litre ama hiç denemedim onunla.

Trendyol’da 45.900₺

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla çok güzel monitör hocam.
Ama siyah konusunda gün ışığında ekran hafif morumsu.
Ben tam siyah arıyorsam star wars oyunlarında falan aşığı kapatıyordum.
27ucdm’den yeni kaplamalı msı’a geçtim. Onun siyahlar mesela gün ışığında tam siyah.
Başka da pek kötü yanı yok.
blackout perdeleri çekerim ben de rahatsız olursam ya. ucdmde bir problem yaşamam heralde temizlik konusunda.

• Beğen
Reaksiyonlar: Loky
blackout perdeleri çekerim ben de rahatsız olursam ya. ucdmde bir problem yaşamam heralde temizlik konusunda.
@Loky hdr parlaklığı pg27ucdmye kıyasla nasıl sence? trueblack 400-500 farkı nasıl

ucdm temizliği aqdmgye kıyasla daha zor

@cemozgen

Kutu içinden çıkan haricinde ekstradan istersen.

@Loky hdr parlaklığı pg27ucdmye kıyasla nasıl sence? trueblack 400-500 farkı nasıl

hallederim ya önemli değil.

Hdr'dan nefret ediyorum.
Bf1 ilk açılışta mecburi açmadığı sürece hdr açmam.
Hayatım boyunca hdr deneyimim maks 1 dakika falandır.
Parlaklık olarak yüzde 30'u geçmedim hiçbir monitörde.
150nit bile bana parlak geliyor.
Çok parlak ekrana bakınca gözlerim yanmaya başlıyor ve acı çekiyorum.
Monitörden fiziki damage yiyen ilk insanım.

Son düzenleme:
AQDMG den sonra glossy 1.0 qd oled kullanınca anlayacaksın çizik ne demek 😆 aşırı hassas bir kaplaması var pg27ucdm nin. Pg32ucdm3 de kaplama değişti. Ekran yüzeyi dayanıklılığı çizilmeye karşı 2.5 kart arttı 2h yerine 3h artık.

Hdr'dan nefret ediyorum.
Bf1 ilk açılışta mecburi açmadığı sürece hdr açmam.
Hayatım boyunca hdr deneyimim maks 1 dakika falandır.
Parlaklık olarak yüzde 30'u geçmedim hiçbir monitörde.
150nit bile bana parlak geliyor.
Çok parlak ekrana bakınca gözlerim yanmaya başlıyor ve acı çekiyorum.
Monitörden fiziki damage yiyen ilk insanım.

evet bilgim var redditte falan da gezdim bayağı. bakalım hayırlısı dikkatlice kullanıcaz artık.

27 şartsa yapacak bir şey yok
ben de 27 istiyordum ama trueblack600 istediğimden vazgeçtim 31.5 alacağım
hangi modeli kovalıyorsun kanka ben de 32 düşünüyorum ama 27 kadar rahat olur mu bilmiyorum

mo32u24 veya 321up x24

bu 2 model pg32ucwmden daha iyi.

27 inç alternatifi yok, 27 inç istersen biraz daha düşük modele bakmak zorundasın, mo27u2 pg27ucdm gibi
Pg27ucdm, xg27ucdmg den daha mı alt kalitede?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,770
Üyeler
201,577
Son üye
Luzieell
Geri