Atlas Savaş
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 379
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Tavsiyelerin için teşekkür ederim.Güzel dostum öncelikle merhaba. Bu yıl kazanmazsın seneye kazanırsın, onlar çok mühim değil. Seçtiğin alan çok mühim. Tıp not için, para için girilecek alan değil fakat senin yaşlarda bunu anlamak zor. Anladığını zannedersinde, bazı şeyler farklıdır. Sürekli eğitim alman gereken bir alan. Üstüne 6 yıl + uzmanlık 3 desen 9 yıl kafadan gidiyor. Ve bu çalışma ile gene hayat konforun olmayacak. Git bi 10 saat acilde dur mesela. Kahveyi ana besin kaynağı yapan bir meslek nöbetlerle. İnsan sevmeden yapılacak alan değil, insan sevmekte bizim ülkemizde artık çok zor. Çok daha sorunlu şeylerde anlatırımda, yani bi hevesin varsada hepten kırmakta istemem. O doktorlara saygı duyulması durumu artık azaldı, hastaneler ticarethaneye dönmüş durumda maalesef. Gerçekten bazı doktorlar var Allah onlardan razı olsunda, yani sayı olarak azaldılar bayağı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Seneye sınav açıklandığı zaman bir daha yükselt seneye sonucumu da atıyım bu sefer çalışcam ama hem @Shix2x de farkı görmüş olurHangi kafayla bunu yükselttim ya bide takip ediyormusum zırt birt bildirim geliyor