Çözüldü✓ 5070 Ti Laptop Onerisi

Hocam 5070 ti değil ama Thunderobot Rs16 (Ryzen işlemcili ve 5070’li) modeli var Amazon’da. 76000 TL olması lazım ve 6 taksit imkanı var. Daha fazla taksit arıyorsan Hepsiburada’da da olması lazım aynısının orada 9 taksit vardı.

biraz daha arastirma yaptim tongfang tarafindan uretilmis bir modelmis
ve isi yonetimi yapilabiliyormus rahatlikla (watt limiti belirleyerek vs)
biraz daha guvenilir gelmeye basladi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam 5070 ti değil ama Thunderobot Rs16 (Ryzen işlemcili ve 5070’li) modeli var Amazon’da. 76000 TL olması lazım ve 6 taksit imkanı var. Daha fazla taksit arıyorsan Hepsiburada’da da olması lazım aynısının orada 9 taksit vardı.
bu urunden soz ediyorsunuz sanirim
bunuda arastiracagim ancak 12gb vram olmasini istedigim icin 5070 ti istiyorum aslinda
tesekkur ederim yinede

bu sanirim game garajin aynisi degilmi ?
Evet yüksek ihtimalle aynısı belki boruları falan değiştirmişlerdir ama sanmıyorum.

biraz daha arastirma yaptim tongfang tarafindan uretilmis bir modelmis
ve isi yonetimi yapilabiliyormus rahatlikla (watt limiti belirleyerek vs)
biraz daha guvenilir gelmeye basladi

bu urunden soz ediyorsunuz sanirim
bunuda arastiracagim ancak 12gb vram olmasini istedigim icin 5070 ti istiyorum aslinda
tesekkur ederim yinede
Evet hocam kasa asla kalitesiz değil zaten watt ı limitlersiniz devam edersiniz uygulaması güzel GG ın.

Evet yüksek ihtimalle aynısı belki boruları falan değiştirmişlerdir ama sanmıyorum.

Evet hocam kasa asla kalitesiz değil zaten watt ı limitlersiniz devam edersiniz uygulaması güzel GG ın.
hocam ben siparisimi gectim
umarim memnun kalirim.. tesekkurler fikirlerin icin

Hocam bu gamegaraj markası alınır mı yeni duyuyorum. Yorumlar da pek iyi değil donup kapanıyor gibisinden baya yorum gördüm babada 60-70 k arası laptop lazım. After effectste kullanacağım için min 32 rame ihtiyacım var

Hocam bu gamegaraj markası alınır mı yeni duyuyorum. Yorumlar da pek iyi değil donup kapanıyor gibisinden baya yorum gördüm babada 60-70 k arası laptop lazım. After effectste kullanacağım için min 32 rame ihtiyacım var
hocam teknik servisi konusunda cok iyi yorumlar gormedim ancak sahsen turkiyede hangi markanin teknik servis yorumlarina baksam zaten rezalet olduklarini goruyorum. Suana kadar istikrarli bir sekilde yorumlari pozitif olan bir marka gormedim. Bu etkenin haricindede laptop alirken markadan ziyade modele ozel degerlendirme yapilmasi gerekiyor. Benim aldigim model guzel iyi bir model ancak sizin 60-70k araligina alacaginiz model nasildir nedir bilemiyorum. Benim cihazim tongfang sasili ve VRM gibi anakart kompanentleri saglamdi. Sogutmasida fena degil ve yeterli duzeydeydi. Kronik sorun cikartmayacak gibi gozukuyordu bu yuzden tercih ettim. Ayni markanin farkli marka sasi kullanan veya yine tongfang olup kotu olan modelleride var. Farkli markalar icinde ayni durum gecerli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,664
Üyeler
202,354
Son üye
apo200941
Geri