• ‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.

Yardım Iem Kulaklığımın Sağ Tarafı Az Ses Vermeye Başladı Bir Anda

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,312
IEM Kulaklığımın sağ tarafı az ses vermeye başladı bir anda 5 dakika öncesine kadar sorun yoktu, sol tarafı %60a kadar kısarak sağ taraf ile dengeledim ama neden böyle oldu nasıl çözebiliriz?

IEM Kulaklığımın sağ tarafı az ses vermeye başladı bir anda 5 dakika öncesine kadar sorun yoktu, sol tarafı %60a kadar kısarak sağ taraf ile dengeledim ama neden böyle oldu nasıl çözebiliriz?
benim jbl'imde de bu sorun var bende ses dengeleyicisiyle kullanıyorum hiçbir çözüm bulamadım garanti süresi bittiği için garantiye de gönderemedim. çözüm bulursanız beni de etiketleyin size zahmet

benim jbl'imde de bu sorun var bende ses dengeleyicisiyle kullanıyorum hiçbir çözüm bulamadım garanti süresi bittiği için garantiye de gönderemedim. çözüm bulursanız beni de etiketleyin size zahmet
hocam muhtemelen garantiye yollamak gerekecek ancak uğraşamam onunla 3.5 ay önce aldım garanti var ama bekleyemem onu, solu %60a kıstım böyle devam :D

hocam muhtemelen garantiye yollamak gerekecek ancak uğraşamam onunla 3.5 ay önce aldım garanti var ama bekleyemem onu, solu %60a kıstım böyle devam :D
1.5 yıl falan dolunca garantiye gönderirsin .d ama çok kullanılmaz hale gelirse gönder bence

sağ sol dengesi ?
Sağ kısık, sol ile dengelemek için solu %60 a kıstım. DAC olduğu için son ses yüksek diye kısıkta kullanıyordum şuan son ses seviyesini arttırarak çözüyorum ama hala kısık sağ taraf tabii ki, dac olmasa garantilik olacak.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1.5 yıl falan dolunca garantiye gönderirsin .d ama çok kullanılmaz hale gelirse gönder bence
Daha da artarsa gönderirim tabii ki hocam şimdilik dac ile kullandığımdan son sesi arttırarak çözdüm idarelik ilerde ne olur göreceğiz 2.4k vermiştim celest black remaster wraithden aldım

Çözümü olan varsa hala çözemedim

Geri