Yardım Bu Ekran Koruyucuyu Adı Ne Diye Geçer ve Nasıl Bulabilirim

oguzKrlk

80+
Reaksiyon skoru
1
Herkese iyi akşamlar şimdi telefon benim değil bunun koruyucusunu çıkarttım telefonun ekranı kırıldı zannetmiştim meğerse ekran koruyucu ya bir şey olmuş şimdi size fotoğraflarını atsam bunun hani nasıl özelliklere sahip olduğunu bunu aynı ya da benzer tarzını nasıl takabileceğimi hani ne diyeceğimi bana söyleme şansınız var mı Media Markt’te taktırmıştım bunu paketin içinde

Ekler

• IMG_7800.webp
    IMG_7800.webp
    1.1 MB · Hit: 20
  • IMG_7797.webp
    IMG_7797.webp
    1.1 MB · Hit: 17
  • IMG_7800.webp
    IMG_7800.webp
    1.1 MB · Hit: 18
Son düzenleme:
temperli cam direkt bu

temperli cam direkt bu
Kenarları siyah tamperli cam bir de bu su damlası gelince böyle damla damla yapıyor hani tanıdığım kişiye ne demem lazım hani telefon benim değil sahibine aynı ya da benzer kalitede bir şey vermek istiyorum

Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı arat milyon tane bulursun

Çoğu suyu iter zaten. Kenarları siyah özellikle istiyorsan ben iphone için şunu kullanıyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi takarım diyorsan bunda kendi aparatı da çıkıyor. https://amzn.eu/d/0gYC2M6c

Geçmiş olsun hocam bunları takmakta bir şey yok ki beceremem dersen telefoncuya git modeline göre en uygununu takar. Eğer ben takarım dersen model bazlı arat milyon tane bulursun
Teşekkür ederim hocam MediaMarkt’ı takmıştı ama bilgim olmadığı için diyorum tanıdığım bir arkadaşım var telefon şeyi yapan hani bu tarz bir kalitede bir şey bulmam mümkün müdür hani şunu merak ettim de hani MediaMarkt’ta özel olarak mı geliyor bu camlar yoksa piyasada bulunabilecek bir şey mi ben herhalde piyasada buna benzer bir şey bulabilirim diye düşünüyorum kaliteli bir şeye benziyor da o yüzden
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu suyu iter zaten. Kenarları siyah özellikle istiyorsan ben iphone için şunu kullanıyorum. Üstteki arkadaşın dediği gibi takarım diyorsan bunda kendi aparatı da çıkıyor. https://amzn.eu/d/0gYC2M6c
Şu anda telefoncu bir arkadaşım var tanıdığım yarın ona gitmeyi düşünüyorum bunun aynısını verirse herhalde buna benzemiş bir şey takabilir kalite de aynısını

Bence çoğu cam aynı kalitede. Mediamarkta taktıran arkadaşım yılda 3 defa cam kırdı ben 2 yılda kıramadım. O yüzden temperli cam olduktan sonra fark edilmez bile

Teşekkür ederim hocam MediaMarkt’ı takmıştı ama bilgim olmadığı için diyorum tanıdığım bir arkadaşım var telefon şeyi yapan hani bu tarz bir kalitede bir şey bulmam mümkün müdür hani şunu merak ettim de hani MediaMarkt’ta özel olarak mı geliyor bu camlar yoksa piyasada bulunabilecek bir şey mi ben herhalde piyasada buna benzer bir şey bulabilirim diye düşünüyorum kaliteli bir şeye benziyor da o yüzden
Bazı telefonlarda garanti kapsaminda oluyor istisnasız kırılmaz cam yeniliyebiliyor öyle bir durum da olabilir bu telefonda. Eğer yoksa da telefon modeli yazıp temperli cam ekran koruyucu yazarsan çıkar bir sürü seçenek.

Geri