Sistemde Değişikler Yapacağım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Reaksiyon skoru
0
Genellik video montajı, grafik tasarım yapıyorum. Birazda oyun oynamak istiyorum özellikleri aşağıya yazıyorum. Çok fazla bilgim olmadığından sırasıyla tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
Sistem özellikleri:
Intel Coffee Lake Refresh Core i5 9600K, GTX1060 6GB, 16GB Ram, 128GB SSD + 1TB HDD

Genellik video montajı, grafik tasarım yapıyorum. Birazda oyun oynamak istiyorum özellikleri aşağıya yazıyorum. Çok fazla bilgim olmadığından sırasıyla tavsiye verirseniz çok memnun olurum.
Sistem özellikleri:
Intel Coffee Lake Refresh Core i5 9600K, GTX1060 6GB, 16GB Ram, 128GB SSD + 1TB HDD
Bütçe? 40k fln varsa full yeni al.

Sistem özellikleri:
Ekran kartını guncelliyebilirsin tasarim uygulamalari daha hizli calisir arayuzde kasmaz video montaj programlarida efektler eklediginde kasmaz ve disa daha hizli cikarirsin islemcinin besliyebilcegi yani goruntu uretmesi icin ekran kartina yollayibilcegi bi sinir var senin durumunda 3060ti rx 6700xt rx7600 bunlara bak ama ikinci el al bence deneyip cunku sifirlari oem paket olmadiginda hep pahali satiliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,599
Üyeler
201,518
Son üye
Turkishkaz
Geri