İlk Defa Kan Bağışladım

Hocam şöyle düşün kanlar amacına ulaşırsa helal olsun ulaşmazsa haram zıkkım olsun diyin yeter
 
Aynen hocam zaten bir devlet kurumuna iftira atmasınız kötülemesinşz olmuyor değil mi ?

Kaynak nerde mesela söylediklerimizin arkasını destekleyin az
(Yanlış anlaşılmasın daha önce veya şuan dahi bir kaç tane satan pislik insanlar vardır ama bu hepsi satılıyor veya %10’u dahi satılıyor anlmaına gelmez)

Ayrıca kan zaten ücretsiz olarak veriliyor tüm vatandaşlara hatta özel hastanelerde bile ücretsiz veriliyor çünkü onlrada kızılay kanı veriyor diye biliyorum o zaman kime satıyorlar ayıptır sorması ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:


Ya hocam internette 2-3 yaln veya gerçeksede bri kaç ahlaksızın yaptığı şeyi görüp tüm kurumu kötüleyecekler illa bunlar boş verin

tıpkı sırf O zamanki kurumun başkanı olan Kerem kınık denen mahlukat ve bir kaç aradaki adam cebine para indirmek için çadır sattı diye tüm kızılayı kötüleyip ahbap’ı destekleyen herkesi ahbap’a yönlendirenlerde bu zihniyet zaten
(zihniyet derken siyasi görüşü kast etmiyorum yanlış anlaşılmasın)

Kimseye iftira attığımız falan yok. Daha önce Kızılay'ın kan bileşenlerinin ücretlendirmesi almaması fakat son zamanlarda hastanelerde 980TL talep etmesi. Bunun içinde tedarik gibi süreç maliyetleri olduğunu açıkladı. Bununla ilgili açıklamayıda bizzat Kızılay kendi sitesinde yaptı. Para ile satmadıklarını tedarik süreçlerinin masrafı olduğunu bildirdi. Şimdi sorun şurda daha önce bu masraflar çıkmıyor muydu? Bu maliyetler daha öncede varsa ve ücret talep edilmiyorsa şimdi neden talep ediliyor?Ayrıca Kızılat devlet değil devletin bir kurumudur. Kurumların başında da yetkilendirilmiş görevliler olur. bu görüvliler görevlilerini suitsimal edebilir. Bence siz her olayı devlete bağlıyorsunuz. Burda suçlanan devlet değil Kızılaydır. Burda hesap sorulacak birisi varsa, yada atar yapılması gereken birisi varsa ben değil Kızılay yetkilileridir.
 
150 yılşık kurumu 1 tane yönetici yüzünden genel olaral yarglamak doğru olmaz onşar ülkenin en köklü kurumlarından
1 tane yönetici değil kızılay ve benzeri kurumlar 20 senedir bu şekilde. Genel olarak yapı çürümüş yani bir tane mevzu değil olay. Yaş ufak belli ki. Oktar babuna kızılay yazıp okursanız iyi olur. Daha çok böyle vukuatları var yani ilk değil. Kamuoyu, güvenmemekte son derece haklı.
 
Geri
Top