AMD Ryze 9 9950x3d İçin Anakart Önerisi

qulesrblx

80+
Reaksiyon skoru
5
Bütçe
20000
Selamlar halihazırda topluyo olduğum 9950x3d ve 5080li sistemim için bir anakart önerilerine ihtiyacım var. Aslında kafamda aorus elite x870 veya x870e vardı fakat bazı kişiler daha iyi modeller oldğunu aynı fiyata ( msi tomahawk x870 ) gibi kartlar önerdiler fakat her kart için yok şu sorun yok bu sorun var dediler 20bin gibi bir bütçe için anakart önerilerine ihtiyacım var.

Tomahawkta ne sorun varmış merak ettim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Herkes sorunlu cihaz için yaygara koparır ama kimse sağlıklı çalışan cihazı konuşmaz. O fiyat bandında da kolay kolay problemli model çıkmaz.

Tomahawkta ne sorun varmış merak ettim.

Herkes sorunlu cihaz için yaygara koparır ama kimse sağlıklı çalışan cihazı konuşmaz. O fiyat bandında da kolay kolay problemli model çıkmaz.
hocam bios konusunda sorunlardan bahsettiler fakat her modelde yok o yok bu gibi yorumlar çıkıyor ben kendim araştıırken kıaslamalara baktım tomahawk'ın performansı en azından bu fiyat bandında fazlasıyla güzel geldi gözüme fakat bazıları öyle yorumlar yapmışki karttan soğutacaklar

Tomahawk x870 fazlasıyla dolu geliyor. Hatta 2 tane thunderbolt portu var diye hatırlıyorum. Wifi 7 320 mhz bant desteği de var. İhtiyacınız yoksa sadece bu ikisi bile fiyatı gereksiz arttırır. Tabii bütçem var en iyisi olsun diyorsanız veya ihtiyacınız varsa alabilirsiniz.

Tomahawk x870 fazlasıyla dolu geliyor. Hatta 2 tane thunderbolt portu var diye hatırlıyorum. Wifi 7 320 mhz bant desteği de var. İhtiyacınız yoksa sadece bu ikisi bile fiyatı gereksiz arttırır. Tabii bütçem var en iyisi olsun diyorsanız veya ihtiyacınız varsa alabilirsiniz.
evet hocam ayrıca vrm sıcaklığı cinbench testlerinde vs de gayet iyi sonuç veriyor sadece işte böyle yorumlar bu kadar para vereceğin zaman kafanı soru işaretine sokuyoır

Edge de vrm heatpipe ve 10gbps usb-a portu var hocam. onun dışında neredeyse aynılar.
teşekkür ederim hocam tomahawk zaten vrm konusunda gayet serin çalışıyor o yüzden ihtiyaç duymamış olabilirler :D

ASUS Rog Strix x870e-h
Aorus x870e

Benim tavsiyem bu ikisi olur

Bende kendi bilgisayarımı alırken şu yorumlardan dolayı çok gerilmiştim. Bu arada bu bütçede genel olarak bütün özellikler dolu gelir zaten yazılan diğer modeller de iyi tasarıma göre tercih yapabilirsiniz.

ASUS Rog Strix x870e-h
Aorus x870e

Benim tavsiyem bu ikisi olur
hocam arkadaşların önerdiği diğer 2 modele göre artı eksilerini biliyor musunuz

Bende kendi bilgisayarımı alırken şu yorumlardan dolayı çok gerilmiştim. Bu arada bu bütçede genel olarak bütün özellikler dolu gelir zaten yazılan diğer modeller de iyi tasarıma göre tercih yapabilirsiniz.
hocam iş vs gibi sebeplerden dolayı bilgisayar kurmam gerekti rx 6600 gibi bir karttan geçicem haliyle biraz fazla tedirgin oluyorum rog strix -h modeli için yorumlarınız nedir ?

-H modelleri için ayrı bir bilgim yok ama bende rog strix anakart kullanıyorum gayet güzel çalışıyor. Düzgün bir marka aldığınız zaman zaten sorun yaşamazsınız. Satın alma amacınızı yazarsanız ona göre kontrol edebilirim.

Geri