🔥İndirim Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

2750tlye bunu almak daha mantıklı o kütük gibi kasaya o paraya vereceğine fazlasıyla parçalarını yükseltirsin

165mm yazıyor hocam acıklamada bende aldım subeden 2-2 beyaz siyah geniş bir kasa iş yerinde fırsat olursa cekeyim resim
Hocam valla yaptıkları ayıp kasayı gidip aldım 155mm yazıyordu dün cpu soğutucu ondan dolayı sıvı soğutma aldım hava soğutma yerine şimdi 165mm yazmışlar biraz üzücü oldu benim için

İstanbuldaysanız gidip alabilirsiniz 2400 tl mağazalarında aldım bende birtane açıp görerek baktırarak veriyolar
Hocam pazarlık yapsaydın biraz 2000 e kapatırdın :D hayırlı olsun ben gidip bi pazarlık yapayım :D

pazarlık anını videoya çekip buraya atarmısın, bi dahaki alıverişte elimiz güçlü olsun. :D :D emsal gösterelim....... :D
yarın gitcem ama hedefi büyüttüm donanım arşivi forumdan geldim diyenlere ekstra indirim :D

Fanlar sata ustam molex değil çıkısı 3pin argb icin sata yapılmıs sessiz çalışıyor bende toplayıp satıyorum 4 adet aldım şubelerinden
Anladım ben al -sat için değilde kafemdeki kasalar güzel görünsün diye düşünüyorum ama ısınan parçalar var 3090 7800x3d gibi sıkıntı olur mu ne dersin?

Bunun yerine King versiyonu tercih edin.

Emperor'da fanlar sabit 1200 RPM devirde dönüyor ve PCI-E kapakları sök at olanlardan.
King versiyonda fanlarda PWM desteği mevcut ve PCI-E kapakları vida ile takıp çıkarılabiliyor + daha yüksek bir hacme sahip.

Son düzenleme:
Geri