🔥İndirim Goodram Irdm 32 GB (2x16) 6400 MHZ Cl32 Ir-6400d564l32s/32gdc Ddr5 Ram 23.726tl

Manuel timing girme yıllardır var
ben ilk defa sistem topluyorum bu konularda hic bilgim yok. hep 6000mhz cl30 ramlere bakiyorum. Eger sizin dediginiz gibi oluyorsa mhz ve cl degerine bakmadan alabilirim oylemi. birde v degeri var, mesela cl36 1,40 v bir rami cl30 a cekebiliyormuyum.

ben ilk defa sistem topluyorum bu konularda hic bilgim yok. hep 6000mhz cl30 ramlere bakiyorum. Eger sizin dediginiz gibi oluyorsa mhz ve cl degerine bakmadan alabilirim oylemi. birde v degeri var, mesela cl36 1,40 v bir rami cl30 a cekebiliyormuyum.
Bunlarda zaten expo var görünüyor , expo ile aktif edin kullanın , bu timingler hynix modullerde rahatça oluyor ama expolu bir varsa takın kullanın cl36 ve 30 arasında %1 fark bile hissetmezsiniz .

Bunlarda zaten expo var görünüyor , expo ile aktif edin kullanın , bu timingler hynix modullerde rahatça oluyor ama expolu bir varsa takın kullanın cl36 ve 30 arasında %1 fark bile hissetmezsiniz .
amd islemci aldim. internette gordugum kadariyla 6000/30 kullanin 1:1 oranda calisir diyorlardi obur turlu 1:2 olayi oluyomus takilmalar fln olabiliyormus

amd islemci aldim. internette gordugum kadariyla 6000/30 kullanin 1:1 oranda calisir diyorlardi obur turlu 1:2 olayi oluyomus takilmalar fln olabiliyormus

buradan görünen görsel'de 2 expo profili var biri de 6000 c30

1786982535810.webp

arkadaşlar m-die ,a-die hayatınıza ultra etkili olmayacak hatta abartıyorum güzel fiyata samsung,micron bile alınabilir obsesifliğin lüzumu yok bence de iyi fiyat dual olarak piyasada şuan yok ama bence tekli patriot da ok ben patriot almıştım

aynen öyle... çok çok profesyonel overlock yapanlara lafım olmaz ama çoğu oyunda yada işlemde fark edilemeyecek şeylere çok takılınıyor... arkadaşlar piyasa böyle kalmayacak sene sonuan kadar 30kları görücez dual kitlerde ram krizi ancak rame ihtiyaç duymayan çipler gerçekten gelecekse bu saatten sonra biter yoksa çok zor görünüyor...

Aldım vallaha güzel fiyat hiçbir şeyin düşeceği de yok aylardır aynı konu dönüyor düşse de maksimum 3-5 bin tl düşer bu saatten sonra

kuponu ekleyince sepet indirimi gidiyor :)
Denemedim hocam ama öyle oluyorsa tuhafmış :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Aldım vallaha güzel fiyat hiçbir şeyin düşeceği de yok aylardır aynı konu dönüyor düşse de maksimum 3-5 bin tl düşer bu saatten sonra
Hayırlı olsun, bende 6000 mhz cl 30 olanı kullanıyorum muhteşemdir pişman olmazsın hocam.

çok takılıyorsunuz bu m die a die işlerine ben bu kadar şey dinleyeceğime whitney ablamı dinler geçerim.

Pazardan 1 kilo salatalık alırken 10 dakika seçen adamlarız gelip hala M die H die takılmayın diyorsunuz ^^ geçende de yazdım ben 4 bin liralık Rame 25-30 bin verdikten sonra A die değil bir de kıllı olanını bile ararım.

Bu sıralar piyasa tamamen m-die'lar ile dolmuş diyorlar sebebi ne acaba. Fiyat güzel bu arada.

nasil yani 6400 mhz olan rami 6000 mhz cl30 a cekip calistirabiliyormuyuz
Manuel olarak da çalışır, anakartta ram profili olarak sa görünürse yine manuel yapmadan 6000mhz cl30 profilini seçerek de çalışır.

n11'den Goodram 32gb 2x16gb Irdm Black V 6400mhz Cl32 Ddr5 Ir-6400d564l32s/32gdc Dual Kit Ram seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
A die ve kit olarak fiyatı iyi, indirim yok diyen ve single kit olarak satılan ramler ile karşılaştırma yapan arkadaşlar yanılıyor maalesef. Kitler her zaman daha stabil çalışır, bu yüzden kit olanlar he türlü daha pahalı. Güzel manuel ayar yapmayı bilen cl28-26 bile zorlar A die olduğu için.

N11 kuponu vs de denk gelirse gayet uyguna gelecektir.

Çipine bağlı, her çip 6ooo mhz cl30 kaldırmayabiliyor. Bu konudaki RAM a die ve o ayar yapilabilir durumda.

Patriot mu bu mu? Patriotun dual değil ama 9 taksit ve gönderen Amazon. Sizce hangisi?

Geri