❌İndirim Bitti! Ktc H27e6 27" 1ms 300hz 2k Fast Ips Pivot Gaming Monitör 8.819,09 TL

Ben erkek oyunu oynuyorum cs 20k elo 😛
Dediğim gibi masa düzenin vs. birsürü etmen var. 27 ilede oynarsın. 27'de kafanı hiç çevirmeyecek bir mesafeye koyabiliyorsan ve gözün bir o yana bir bu yana gitmiyorsa o mesafede oynarsın. Ama 24'te öyle bi derdin yok monitörü istersen yaklaştır oyna. Ben zaten oynanmıyor demedim, şahsımca beni ve forumdaki çoğunluğu yoruyor dedim. Yoksa 32 inç'lede oynayan var forumda. Ben bi cs'de çerezlik silah yarışı oynuyorum o kadar.
FPS oyunu hızlı oynanan bir oyun tipi, ekran büyüdükçe refleksin ve tepkin azalır. 24'yi konumlandırmak ile 27'yi konumlandırmakta çok fark var.

monitör bugün geldi... ilk testleri yaptım şu anda ips glow, ölü piksel, ghosting vs hiçbirisine denk gelmedim. teknik özellikleri ekrancı agalar anlattı zaten ama kullanıcı olarak ilk izlenimim;

-alınır
-ilk defa kendi setupımda 2k kullanıyorum, 1080pden geçen arkadaşlar kasa fan düzeninizi kontrol edin çünkü yük harbiden fark ediyormuş.
-kullanım menüsü çok kolay, hızlı tuş ataması da yapabiliyorsunuz karıştırınca bulursunuz
-monitörün arkası ve ayağı beyaz, aynı zamanda arkada kırmızı/yeşil/mavi arasında değiştirebildiğin pavyoncu stili ışık var ama güzelmiş.
-yan ve üst çerçeveler 1cm (elbet biri merak eder)
-180hz'den geçtiğim için 300hz şu anda inanılmaz keskin ve dinamik hissettiriyor, fpsci kardeşlere net tavsiye ediyorum.
-günün sonunda bu işler bütçe ve/ya üründen aldığın faydayla alakalı, bunu alacağıma oled alırımcılar işine baksın oled alsın.

renk ayarlarıyla birlikte gayet geçerli bir ürün bence. 2k samsung g53f, asus tuf 260lık, evnia kullanan herkes de çok beğendi. aklınıza takılan çok teknik olmayan bir şey olursa cevaplamaya çalışırım

monitör bugün geldi... ilk testleri yaptım şu anda ips glow, ölü piksel, ghosting vs hiçbirisine denk gelmedim. teknik özellikleri ekrancı agalar anlattı zaten ama kullanıcı olarak ilk izlenimim;

-alınır
-ilk defa kendi setupımda 2k kullanıyorum, 1080pden geçen arkadaşlar kasa fan düzeninizi kontrol edin çünkü yük harbiden fark ediyormuş.
-kullanım menüsü çok kolay, hızlı tuş ataması da yapabiliyorsunuz karıştırınca bulursunuz
-monitörün arkası ve ayağı beyaz, aynı zamanda arkada kırmızı/yeşil/mavi arasında değiştirebildiğin pavyoncu stili ışık var ama güzelmiş.
-yan ve üst çerçeveler 1cm (elbet biri merak eder)
-180hz'den geçtiğim için 300hz şu anda inanılmaz keskin ve dinamik hissettiriyor, fpsci kardeşlere net tavsiye ediyorum.
-günün sonunda bu işler bütçe ve/ya üründen aldığın faydayla alakalı, bunu alacağıma oled alırımcılar işine baksın oled alsın.

renk ayarlarıyla birlikte gayet geçerli bir ürün bence. 2k samsung g53f, asus tuf 260lık, evnia kullanan herkes de çok beğendi. aklınıza takılan çok teknik olmayan bir şey olursa cevaplamaya çalışırım
Çok beğendi dediğin arkadaşların tepkisi oooo bizimkinden iyiymiş mi yoksa ooo bizimkilere yakın gibi mi ? Bir de günlük yotube-video-film performansı nasıl- hayırlı olsun

Çok beğendi dediğin arkadaşların tepkisi oooo bizimkinden iyiymiş mi yoksa ooo bizimkilere yakın gibi mi ? Bir de günlük yotube-video-film performansı nasıl- hayırlı olsun
çok sağol daha iyisi senin olsun.
samsungu kardeşim kullanıyor, tekrar bu rakamlara düşerse belki alır hatta. diğerleri de yarım saatte ne gördülerse artık gayet beğendi, monitör bakınca ulan tırtmış he dedirtmiyor asla onu söyleyeyim.

monitör alır almaz ekteki renk ayarlarını yapıyorum, ne kullansam genelde değerler bunlar oluyor ve top gun'ın target 02:15 videosunu izliyorum

gündüzleri fps modunda parlaklık ve genel performansla alakalı bir sorunum yok gayet net akıcı ve aydınlık ama gece kullanırken oyun oynamıyorsam okuma moduna çekiyorum çünkü fps modu fazla aydınlık geliyor. film vs izlemedim henüz çok vaktim de olmadı bugün ama kullandıkça olumlu olumsuz yorumları eklerim.

Ekler

• 1787003599810.webp
    1787003599810.webp
    51.9 KB · Hit: 26
Son düzenleme:
dün bu modeli (ölü pixel vakalarına rağmen) riske girerek sipariş verdim. bugün yani salı günü gelecek. inşallah bu vakaları yaşamadan kullanmaya başlarım. araştırdığımda panelin çok iyi olduğunu öğrendim

Son düzenleme:
dün bu modeli (ölü pixel vakalarına rağmen) riske girerek sipariş verdim. bugün yani salı günü gelecek. inşallah bu vakaları yaşamadan kullanmaya başlarım. araştırdığımda panelin çok iyi olduğunu öğrendim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ölü piksel vakalarına rağmen ürünü sipariş verdim. bugün salı günü teslim edilecek. umarım sorunsuz bir deneyim yaşarım. ürünün paneli çok iyiymiş
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

enteresan. ilk gönderi hata verdi tekrar yazdık. sonra iki mesaj birleşti :D düzenle yapınca da hata veriyor

ben aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bu fiyata daha iyisini alabileceğimi düşünmüyorum

ben aldım yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve bu fiyata daha iyisini alabileceğimi düşünmüyorum
Evet bu fiyata bunu bulmak imkansız. Ben 11 bine aldım. Bu fiyat bile uygun bana göre. Ben 9 bine indirim olduğunu görünce şaşırdım doğrusu. Kaçırdığım içinde ayrıca üzüldüm

ben de almıştım geldi. Ölü pixel yok, sorunsuz geldi. 8800 tl indiriminde almıştım. Bu fiyata daha iyisi olmayabilir arkadaşlar. Genel olarak memnunum 300Hz 2k'da kullanıyorum. Monitorün masa kısmı biraz daha kaliteli olabilirdi sadece. 3D printerdan basılmış gibi sanki. Monitorün kalitesinin yanında çok sönük kalıyor. Ekranın parlaklığı ve renkleri beni tatmin etti açıkçası.

ben de almıştım geldi. Ölü pixel yok, sorunsuz geldi. 8800 tl indiriminde almıştım. Bu fiyata daha iyisi olmayabilir arkadaşlar. Genel olarak memnunum 300Hz 2k'da kullanıyorum. Monitorün masa kısmı biraz daha kaliteli olabilirdi sadece. 3D printerdan basılmış gibi sanki. Monitorün kalitesinin yanında çok sönük kalıyor. Ekranın parlaklığı ve renkleri beni tatmin etti açıkçası.
Arkadaş kullandı biraz. Renk paletini çok sevdim. Bende mi alsam kendime diyor. 😃 yalnız sizde indirimi yakalayıp çok iyi bir fiyata almışsınız. İnanılmaz fiyat 8800 tl. Muhtemelen marka bilinirliginin olmamasından sebep satamadıkları için çok düşük fiyatlara verdiler diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,848
Üyeler
202,410
Son üye
BilginTR
Geri