Pmyo Renk Körlüğü Testi

burak316

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar daha önce PMYO mülakat girenler varsa renk körlüğü soruları hakkında bilgi verebilir mi yeşil tonlarını testlerde goremiyorum dolayısıyla yeşil renk koruyum günlük hayati etkilemiyor ama testte kalacak gibiyim test hakkında bilgi verebilir misiniz rica etsem

Hocam bildiğim kadarıyla renk körü olanlar direk diskalifiye oluyor yani boluna uğraşmayın

Ayrıca bu doğru bir davranışta değil renk körlerinin alınmmasının ve elenmesinin belli sebepleri var yani ötlesine eklemiyorlar bildiğim kadarıyla eğer bunu bir şekilde gizlerseniz ve girersenizde o zaman bu fark edildiğinde sahtecilik suçuyla cezai işlem uygulanıyor

Hocam bildiğim kadarıyla renk körü olanlar direk diskalifiye oluyor yani boluna uğraşmayın

Ayrıca bu doğru bir davranışta değil renk körlerinin alınmmasının ve elenmesinin belli sebepleri var yani ötlesine eklemiyorlar bildiğim kadarıyla eğer bunu bir şekilde gizlerseniz ve girersenizde o zaman bu fark edildiğinde sahtecilik suçuyla cezai işlem uygulanıyor
Sadece yeşilin bazı tonlarında var bugün doktora göründüm gitmemi tavsiye etti bilmiyorum deneyeceğim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siz denediniz mi PMYO POMEM vs tecrübelerinizi söyleyebilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,868
Üyeler
202,421
Son üye
mtbkts
Geri