❌İndirim Bitti! Gıgabyte X870 Aorus Tachyon Ice 20.682tl

Sırf ram krizinde 4 tane ram alamayanlar için üretilmiş anakart 😂
Bir ara alicaktim aklıma çok şey takıldı vazgeçtim.
Hayatım gibi buda yamuk.

Ben böyle işe sövüyorum sistem her şey hazır ram alamıyorum. 🤣

Ekran görüntüsü 2026-08-18 104952.webp

Modeli o kadar çoğaltmışlar ki tek sayfa yetmiyor artık :D

Ben bir şeyi anlamadım. Bu kadar para veriyorum ve 2 ram slotu mu alıyorum karşılığında? İnovasyon adı altında sıvanmış bir ürün gene

gözlerini kapatıp tasarlamışlar galiba bu anakartı .d ama güzel gibi

Camekan masa-uzay montaj-duvar vs kurulumlarda, sürekli parça değiştiren ve oc deneyenler için yatay bir tasarım yapmışlar ama yani dıdısının dıdısı. Çok spesifik bir kullanım için Top weird bir anakart olmuş.

Amd dual ramle daha verimli çalıştığı için fazla slot koymamış olabilirler. Ramleri yukarı alıp da diğer m2 yi işlemciye yaklaştırmışlar. Performans odaklı bir tasarım olabilir mi. Yoksa neden böyle bir şey yapsın. X870e olsaydı iyiydi ama düz x870 için bana çok pahalı geldi.

Amd dual ramle daha verimli çalıştığı için fazla slot koymamış olabilirler. Ramleri yukarı alıp da diğer m2 yi işlemciye yaklaştırmışlar. Performans odaklı bir tasarım olabilir mi. Yoksa neden böyle bir şey yapsın. X870e olsaydı iyiydi ama düz x870 için bana çok pahalı geldi.
Evet am5'de boş yuvalar bile overclock yaparken performansı etkiliyor 4 ram'de performansı düşürüyor en iyisi 2 slot 2 ram

Geri