Yks Yerleştirmeler Açıklandı!

Yağız.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
291
Hadi hayırlı olsun herkese
Bu sene sıralamalar çok kaymış yerlesemeyen çok var diyorlar

hemşirelik rekor kırıyor herhalde kardeşim 130 yapmıştı 173lük yere yerleşmiş :kekw:

Benim 2. Sıra gelmiş hiç şaşırmadım nerde bende o şans. Yatay gecisle ya da kırık obp yks ile geçecez tekrar.

hemşirelik rekor kırıyor herhalde kardeşim 130 yapmıştı 173lük yere yerleşmiş :kekw:
Tıp 30 dan 20 ye çekmiş heralde sınav sistemi değişecek diye mezuna bırakacaklar bu sene yazmış
Devlette doluluk %99,5 ile rekor kirmis

Tıp 30 dan 20 ye çekmiş heralde sınav sistemi değişecek diye mezuna bırakacaklar bu sene yazmış
Devlette doluluk %99,5 ile rekor kirmis
yok mezun yine kaldı ortada rekor seviyede asıl olay önümüzdeki sene olcak son müfredat yılı diye 40 50 den mezuna kalan miktarı aşırı çok asıl çekme yılı o olcak

yok mezun yine kaldı ortada rekor seviyede asıl olay önümüzdeki sene olcak son müfredat yılı diye 40 50 den mezuna kalan miktarı aşırı çok asıl çekme yılı o olcak
Seneye de sınav değişiyor diye mezuna kalmak yerine yazan sayısı artarsa yine ileri çekebilir

4. Sıram çıktı ilk üç çok yüksekti zaten. Bekle beni Karabük..
Benim siralama 1. Sıradaki bölümden 50k yüksekti. Bölümün hocası mine tugay falan mı bir anda populerlesti 60-70k siralamsi yükseldi anlamadım. 2. Sırayada Allah bilir en yüksek siralamali kişi olarak yerleşmisimdir yaşadığım yerde okumak için gidip çok düşük siralamali bölümle garantiledim.

marmara aktüerya geldi ama kayıt olmayacağım öylesine yazmıştım zaten

Hayat bitti.
1000073215.webp

20. sıradaki alanya alaaddin keykubat geldi
350 bindim 400 bine kadar ziraat yazmıştım ama 450k olan bölüm geldi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alanya nasıldır bilem eden bi yorum yapabilirmi

Geri