Kaliteli Va 7-8 Civarı Monitör Önerisi ?

D3re

80+
Reaksiyon skoru
56
Ips monitörümden kaliteli bir VA ya geçmek istiyorum olede param olmadığı için ne önerirsiniz bütce 7k-8k civarı

TCL'in MiniLED monitörlerine bir bakın.

TCL'in MiniLED monitörlerine bir bakın.
7-8k bütçede neyin mini-led'i mesajı okusaydınız bari. Hocam şu anki monitörünüz ne ve neden VA panele geçmek istiyorsunuz? Anladığım kadarıyla siyah performansı için. VA monitörler siyah performansı olarak daha iyi bir kontrast sunuyorlar ancak gecikme konusunda berbatlar. Yüksek renk gamutuna da çıkamıyorlar.

7-8k bütçede neyin mini-led'i mesajı okusaydınız bari. Hocam şu anki monitörünüz ne ve neden VA panele geçmek istiyorsunuz? Anladığım kadarıyla siyah performansı için. VA monitörler siyah performansı olarak daha iyi bir kontrast sunuyorlar ancak gecikme konusunda berbatlar. Yüksek renk gamutuna da çıkamıyorlar.

?

Biri demiştirki kaliteli va ların renk gamutu ve kontrastı daha iyi ıps lerden ve kaliteli va larda ghosting fln olmuyormuş

sadece 1 kere incehesap yaptı, başka indirime girdiğini görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu bütçeye 1080p geliyor, 1440p istersen va daha mantıklı
evet hocam. ama benim açımdan ederi de odur. 7kya da rakipsizdir. ama 10kya yaklastikca alternatifler ortaya cikiyor.

Geri