7-8k bütçede neyin mini-led'i mesajı okusaydınız bari. Hocam şu anki monitörünüz ne ve neden VA panele geçmek istiyorsunuz? Anladığım kadarıyla siyah performansı için. VA monitörler siyah performansı olarak daha iyi bir kontrast sunuyorlar ancak gecikme konusunda berbatlar. Yüksek renk gamutuna da çıkamıyorlar.TCL'in MiniLED monitörlerine bir bakın.
7-8k bütçede neyin mini-led'i mesajı okusaydınız bari. Hocam şu anki monitörünüz ne ve neden VA panele geçmek istiyorsunuz? Anladığım kadarıyla siyah performansı için. VA monitörler siyah performansı olarak daha iyi bir kontrast sunuyorlar ancak gecikme konusunda berbatlar. Yüksek renk gamutuna da çıkamıyorlar.
Biri demiştirki kaliteli va ların renk gamutu ve kontrastı daha iyi ıps lerden ve kaliteli va larda ghosting fln olmuyormuş7-8k bütçede neyin mini-led'i mesajı okusaydınız bari. Hocam şu anki monitörünüz ne ve neden VA panele geçmek istiyorsunuz? Anladığım kadarıyla siyah performansı için. VA monitörler siyah performansı olarak daha iyi bir kontrast sunuyorlar ancak gecikme konusunda berbatlar. Yüksek renk gamutuna da çıkamıyorlar.
q27g42xneIps monitörümden kaliteli bir VA ya geçmek istiyorum olede param olmadığı için ne önerirsiniz bütce 7k-8k civarı
Mini led ler pahalı değilmi normalde![]()
TCL 25G54 24,5 İnç FHD Mini LED Oyuncu Monitörü, 144 Hz, HDR400, 5 ms GTG, %99 sRGB - Fiyatı, Yorumları
25G54 24,5 İnç FHD Mini LED Oyuncu Monitörü, 144 Hz, HDR400, 5 ms GTG, %99 sRGB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
?
şu model 6.999tlye sabitlense peynir ekmek.q27g42xne
sadece 1 kere incehesap yaptı, başka indirime girdiğini görmedimşu model 6.999tlye sabitlense peynir ekmek.
bu bütçeye 1080p geliyor, 1440p istersen va daha mantıklıMini led ler pahalı değilmi normalde
evet hocam. ama benim açımdan ederi de odur. 7kya da rakipsizdir. ama 10kya yaklastikca alternatifler ortaya cikiyor.sadece 1 kere incehesap yaptı, başka indirime girdiğini görmedim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu bütçeye 1080p geliyor, 1440p istersen va daha mantıklı
10kya yakın sadece ips alternatifleri yok muevet hocam. ama benim açımdan ederi de odur. 7kya da rakipsizdir. ama 10kya yaklastikca alternatifler ortaya cikiyor.
var da sadece ips kullanmak istemiyor insanlar10kya yakın sadece ips alternatifleri yok mu
Hem IPS hem 84 tane bölgesi var hem FHD. 2k almak varken 84 bölge için bu kadar düşmek saçmalık.![]()
TCL 25G54 24,5 İnç FHD Mini LED Oyuncu Monitörü, 144 Hz, HDR400, 5 ms GTG, %99 sRGB - Fiyatı, Yorumları
25G54 24,5 İnç FHD Mini LED Oyuncu Monitörü, 144 Hz, HDR400, 5 ms GTG, %99 sRGB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
?