mouse tan zaten nefret ettim bağlantı problemleride yaşıyorum şu son zamanlarda gıçırtı olmaya başladı pro superlight 2 modeli değişmeyi düşünüyorum 7-8 arası bütçe ile öneri
mouse tan zaten nefret ettim bağlantı problemleride yaşıyorum şu son zamanlarda gıçırtı olmaya başladı pro superlight 2 modeli değişmeyi düşünüyorum 7-8 arası bütçe ile öneri
Öbür forumda para ile ürün tanıtan da çok var, arada yan hesapları ile buraya geliyorlar. Midem kaldırmadığından tekrar açtığım hesabı kapatmıştım. Şikayet de ettim ama oranın yönetim, burada yarım yamalak yapılan yönetimden daha kötü. Bir de nedense hep zekasız ergenlerle dolu oralar.kronik. sopfmgdıfnhgahahgdfhjf öbür forumda logitechin plastik kalitesi zirvedir yedirmeyiz babayı diyen elemanın gözüne sokmalık konu
Hocam hangisi bunlarda![]()
WLMouse Beast X Max Magnezyum Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
plastikten magnezyuma geç bence, deliklileri şahsen sevmiyorum o yüzden ben olsam wlmouse deliksiz olan magnezyumu alırdım, başka markada varsa o tarz başka da bakabilirsinmouse tan zaten nefret ettim bağlantı problemleride yaşıyorum şu son zamanlarda gıçırtı olmaya başladı pro superlight 2 modeli değişmeyi düşünüyorum 7-8 arası bütçe ile öneri