Yardım Mouse Aşırı Gıcırdama Sesi Var Logitech

Chiziru

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
mouse tan zaten nefret ettim bağlantı problemleride yaşıyorum şu son zamanlarda gıçırtı olmaya başladı pro superlight 2 modeli değişmeyi düşünüyorum 7-8 arası bütçe ile öneri

kronik. sopfmgdıfnhgahahgdfhjf öbür forumda logitechin plastik kalitesi zirvedir yedirmeyiz babayı diyen elemanın gözüne sokmalık konu

mouse tan zaten nefret ettim bağlantı problemleride yaşıyorum şu son zamanlarda gıçırtı olmaya başladı pro superlight 2 modeli değişmeyi düşünüyorum 7-8 arası bütçe ile öneri

Bu bütçede alabiliceğin en iyisi

kronik. sopfmgdıfnhgahahgdfhjf öbür forumda logitechin plastik kalitesi zirvedir yedirmeyiz babayı diyen elemanın gözüne sokmalık konu
Öbür forumda para ile ürün tanıtan da çok var, arada yan hesapları ile buraya geliyorlar. Midem kaldırmadığından tekrar açtığım hesabı kapatmıştım. Şikayet de ettim ama oranın yönetim, burada yarım yamalak yapılan yönetimden daha kötü. Bir de nedense hep zekasız ergenlerle dolu oralar.

Neyse arkadaşlar önermiş bu bütçede WLMouse alın.

Hocam hangisi bunlarda

plastikten magnezyuma geç bence, deliklileri şahsen sevmiyorum o yüzden ben olsam wlmouse deliksiz olan magnezyumu alırdım, başka markada varsa o tarz başka da bakabilirsin
superlight 2 ile bende de gıcırtı başladı, özellikle skatezini çıkarıp dot skatez taktığımda ya da ondan sonra oldu sanki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

huan ve ying modeliymiş
huan bütçeyi aşıyor

Geri