şuan önlisans okuyorum hocam kpss çok çalışasım yok niyeyse2 yıllık önlisans oku kpss calis memur ol her ay 65k maaş
savunma sanayi gibi hedeflerim var tekniker olarak o mantıklı mı sizceArkadaşın tavsiyesine imzamı atarım. Tekniker alımları hem daha çok hem daha kolay. Hatta yaparım dersen mezun olmadan ortaöğretim kpss sine gir. Girebiliyor olman lazım sen yine de araştır. 2 ay gibi bir sürede 70-80 arası puan alıp fırsat çıkmasını beklersin.
İnşaat/elektrik tesisatı sektörüne girersen bence orada ömür bitmez. İnşaattan uzak durmak lazım.
Hedefler eğer zengin bir baban yoksa ilk plan değil sonraki plan olabilir sen önce ayağını yere sağlam bas memur ol sabit maaşın olsun hayatını kurtar hedeflerine sonra sıra gelirsavunma sanayi gibi hedeflerim var tekniker olarak o mantıklı mı sizce
teşekkür ederim tek çıkış yolumuz kpss galibaHedefler eğer zengin bir baban yoksa ilk plan değil sonraki plan olabilir sen önce ayağını yere sağlam bas memur ol sabit maaşın olsun hayatını kurtar hedeflerine sonra sıra gelir
Tek çıkış yol diye bir şey denilemez. Ama günümüz TR şartları belli. Eğer çevren geniş, elin kolun uzunsa veya bunlardan ayrı kendine güveniyorsan , çalışkanım, öğrenmeye açım , kendimi geliştiririm dersen özel sektör daha iyi. AMA bunlar çok fazla ve sıkıntılı etkenler. Güncel TR piyasası eli iş tutana aç. Bunu bir Elkt-elek mühendisi olarak söylüyorum. Saydıklarıma sahip olmadığımdan hayattaki en büyük pişmanlığım oldu. Meslek Lisesi çıkışlı arkadaş 2.sınıfta karayollarına memur olarak atanıp yoluna baktı. İnşaat/tahhüt işi leş bir sektör. Yazılım sektörüne girersen ne alaa. Örneğin mesleki staj döneminde tekniker bir arkadaş vardı. Kendini bir şekilde sahil güvenliğe attı. İş yine elektrik ama sektör önemli.teşekkür ederim tek çıkış yolumuz kpss galiba
aslında dhmi istiyordumda puanlar çok yüksekTek çıkış yol diye bir şey denilemez. Ama günümüz TR şartları belli. Eğer çevren geniş, elin kolun uzunsa veya bunlardan ayrı kendine güveniyorsan , çalışkanım, öğrenmeye açım , kendimi geliştiririm dersen özel sektör daha iyi. AMA bunlar çok fazla ve sıkıntılı etkenler. Güncel TR piyasası eli iş tutana aç. Bunu bir Elkt-elek mühendisi olarak söylüyorum. Saydıklarıma sahip olmadığımdan hayattaki en büyük pişmanlığım oldu. Meslek Lisesi çıkışlı arkadaş 2.sınıfta karayollarına memur olarak atanıp yoluna baktı. İnşaat/tahhüt işi leş bir sektör. Yazılım sektörüne girersen ne alaa. Örneğin mesleki staj döneminde tekniker bir arkadaş vardı. Kendini bir şekilde sahil güvenliğe attı. İş yine elektrik ama sektör önemli.
Oralar şampiyonlar ligiaslında dhmi istiyordumda puanlar çok yüksek
dediğin gibi abi hedef oralarda çok zor gözüküyor hakkımızda hayırlısı hepimizin inşallahOralar şampiyonlar ligi. Sana verebileceğim tek tavsiye inşaat/elektrik tesisatı işinden olduğu kadar kaç. Tabi bu benim görüşüm. Belki başka başka kapıları olabilir.