Bu Sisteme İşlemci Alırsam Kurtarır mı

Ryzen 7 5700 falan sanırım bu anakarta uyumlu mu bir bilginiz var mı
Gigabyte GA-AB350M-D3V anakartınız, en az f51g bios sürümüne güncellendiği takdirde ryzen 7 5000 serisi destekler hocam.

Gigabyte GA-AB350M-D3V anakartınız, en az f51g bios sürümüne güncellendiği takdirde ryzen 7 5000 serisi destekler hocam.
Tamamdır hocam peki sizce hangisi alınmalı 5700x mi yoksa 5600 mü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5500 oyun için üretilen bir işlemci değil performansın ciddi derecede artar . Ramleri dual yaptığında da aynı şekilde olmasa da performans artışı alırsın

5700 alma. 5600 veya 5700x
Peki hangisi alınmalı sizce

5600 yeterli olur bence . Ikinci el şehrinden ikisine de bakabilirsin. 5600x de olur

bütçeye bağlı hocam 5600 gayet yeterli, ramleri çift kanal yapmayı unutmayın hocam. tek kanalda 200 fps alıyorsanız çift kanal 230 fps aldırır size aşağı yukarı.

Yerinizde olsam ilk başta rami dual yapıp , yeterli gelir mi diye bir test ederdim. İşlemci 2. sırada olmalı. Ekran kartınız güçlü olduğu için oyunun grafik ayarlarını olabildiğince yükseğe ayarlayarak oynamanızı tavsiye ederim.

bütçeye bağlı hocam 5600 gayet yeterli, ramleri çift kanal yapmayı unutmayın hocam. tek kanalda 200 fps alıyorsanız çift kanal 230 fps aldırır size aşağı yukarı.
Tamamdır hocam geldiği zaman en yakın zamanda onu da yaptıracağım teşekkür ederim

Yerinizde olsam ilk başta rami dual yapıp , yeterli gelir mi diye bir test ederdim. İşlemci 2. sırada olmalı. Ekran kartınız güçlü olduğu için oyunun grafik ayarlarını olabildiğince yükseğe ayarlayarak oynamanızı tavsiye ederim.
Bunu ben de duymuştum bir kaç kişi daha söylemişti yüksekte oynuyorum ama hani ne yalan söyleyim 100 ile 130 140 fps arası birazcık düşük geldi gibi ama tam anladığım bir şey değilim bu konularda fazla bir bilgim yok peki böyle bir şey yaparsam ne artabilir ?

Geri