Sınırsız Bütçeli 2k Monitör Önerisi

Lakeart

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar. Topladığım sistem için hakkını veren bir monitör almaya karar verdim. Bütçe sorunum yok, en kalitelisini almak istiyorum. Oyun oynuyorum ama rekabetçi değilim, baya casual'ım. Yani çok e-sporcu şeylerine gerek yok. Monitörlerden çok anlamadığım için sizin yardımınıza muhtacım. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim bu:

CPU: 9800x3D
GPU: Sapphire Nİtro+ 9070XT
RAM: Patriot Viper Venom 2x16GB CL30 6000Mhz DDR5
Anakart: Asus Rog Strix X870-F

Merhabalar. Topladığım sistem için hakkını veren bir monitör almaya karar verdim. Bütçe sorunum yok, en kalitelisini almak istiyorum. Oyun oynuyorum ama rekabetçi değilim, baya casual'ım. Yani çok e-sporcu şeylerine gerek yok. Monitörlerden çok anlamadığım için sizin yardımınıza muhtacım. Önerilerinize açığım, şimdiden teşekkür ederim.

Sistemim bu:

Bence bu sistem 4k da oynatır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Tayfunns Bütçe sınırı yokmuş hocam :D

Sistemim bu:

Kanka bu sisteme 4k 240 Hz OLED bence 2k konusunda ısrarcı mısın

Bence bu sistem 4k da oynatır
Arkadaşlarım 4K oynatsa da güzel deneyim olmayacağını, 2K'nın en temiz nokta olduğunu söyledi. Ondan 2K dedim ama 4K daha iyi derseniz ona da tamamım. Önerdiğiniz monitör de güzele benziyor, beğendim baya.
En kaliteli 2k monitörlerden.
Valla bu da baya güzele benziyor. Nasıl karar vermem lazım?
Kanka bu sisteme 4k 240 Hz OLED bence 2k konusunda ısrarcı mısın
Hocam dediğim gibi arkadaşlar 4K deneyiminin stabil olmayacağını söyledi. Yoksa 4K'ya karşı değilim. Eğer uygun görüyorsanız 4K da önerebilirsiniz.

4k al fsr ile akarsın 4k da fsr görüntüyü pek bozmaz. Kendim dlss ile 4k da performans modunda oynuyorum 2k native den daha iyi

4k al fsr ile akarsın 4k da fsr görüntüyü pek bozmaz. Kendim dlss ile 4k da performans modunda oynuyorum 2k native den daha iyi
Var mıdır öneriniz hocam? Monitörlerden hiç anlamıyorum da.

Edit: Hocam bir de benim kart AMD. DLSS kadar iyi performans verebilir mi?

Lg c6 48'' en iyi pc monitör

Mo32u24 veya MAG321UP X24 de iyi
Hocam yorumumu editledim de siz göremeden editledim sanırsam. Benim kart AMD yani DLSS yok bende. Yine de iyi veya stabil görüntü alır mıyım?

@Tayfunns Hocam galiba dediğiniz monitör bu:

Bu çok büyük değil mi ya? Masa başında kullanabilir miyim bilmiyorum. Şu ana kadar kullandığım en büyük monitör 21.5 inç idi.

Hocam yorumumu editledim de siz göremeden editledim sanırsam. Benim kart AMD yani DLSS yok bende. Yine de iyi veya stabil görüntü alır mıyım?

@Tayfunns Hocam galiba dediğiniz monitör bu:

Bu çok büyük değil mi ya? Masa başında kullanabilir miyim bilmiyorum. Şu ana kadar kullandığım en büyük monitör 21.5 inç idi.
DLSS ile fsr 4.1 cok yakın görüntü sunuyor

AMD de fsr var dlss karsılıgı

DLSS ile fsr 4.1 cok yakın görüntü sunuyor

AMD de fsr var dlss karsılıgı
Anladım hocam. Son sorum masa başı başı kullanım için uygun mudur LG? Dediğim gibi bundan önce en büyük monitörüm 21.5 inç idi. Neredeyse 2 katı kadar fark var arada. Uygunsa eğer başka bir öneri gelmezse onu alacağım gibi.

Sistemim bu:

20K civarı klasik bir 2K Oled 240Hz monitör alsan güzel olur. Fazlası gereksiz.

Geri