🔥İndirim Asus Nakit İade Kampanyası 28.09 Tarihine Kadar

Bana 4 ayda zar zor vermişlerdi tövbeliyim

Birkaç dakika öncesine kadar 3289 tl olan ASUS ROG HARPE ACE MİNİ MOUSE şimdi 3799 tl oldu! Yer: incehesap
Direk 6000 lira yapmalısınız az zam yapmışsınız. Şu sayfada kaç çalışanınız devamlı geziyor acaba?
Bu kampanya ile 784 tl cashback veriyor asus. 784tl'nin belirli bir kısmını kampanya ortaklığından dolayı hakediş olarak alıyor bu firmalar, o hakediş miktarını ürünün fiyatından düşmek yerine üzerine eklemişler işte bak sen, tabi bir de satış artacak en ucuzu bizde kalmasın şeysi var anlarsınız.
Yemin ederim vereceğim siparişten vazgeçtim tam kartı çıkarıyordum cüzdandan. Buradaki konu zammın miktarı 510tl'si falan değil yapılan fırsatçılık, başka söze gerek yok. Bu entry'i bilir bir kişinin görmesi dileği ile.

İnanmayanlar için bakın akakçedeki renk kısımındaki fiyat bile daha güncellenmedi! (17.30 edit: şimdi güncellenmiş)
1787149275873.webp

Son düzenleme:
anlaşmalı siteler linkte yazıyor hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30 iş günü yazıyor o da 6 haftaya tekabül ediyor
Biliyorum yazdığını n11'de pckolikten alınca geliyor mu diye soruyorum. Faturayı pckolik kesiyor ya hani, daha önce de konuşulmuştu o yüzden bilen var mı diye sordum

Biliyorum yazdığını n11'de pckolikten alınca geliyor mu diye soruyorum. Faturayı pckolik kesiyor ya hani, daha önce de konuşulmuştu o yüzden bilen var mı diye sordum
faturasını ürünü satan firma keseceği için bence bir sorun olmaz ama asus müşteri hizmetleri veya pckolik ile görüşüp net olarak öğrenebilirsin

Asus sovsem hak 5080-5090 aldık ozaman cash back vericek. güzel de yazdım yaziyi neymiş kabul olmazmış yazı kisaymis bol bol uzun ca ovmem lazımmış kabul etmedi yorumunda 1 defa yazabiliyorsun 2 kuruş iade yapicak insanlara kendi reklamını yaptıracak ondan sonra asla Asus ürün almadım.
Birde 2 ürün aldık.
Fiyat politikasıda iğrenç 13 power sat aylar sonra 9 sat anakart 20 sat aylar sonra 15 indir.

Amazondan asus tuf kart aldım ama amazon listede yok vermiyorlar herhalde.

Geri