🔥İndirim Beats Studio Buds 7k Yerine 2499tl Seçili Kartlara Vadesiz 6 Taksit

Bana bir milyoncudan sennheiser bulur musun?
Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead Pro ve şimdi de AirPods Pro 2 kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Sorun sizle alakalı olabilir mi? Belki de özenli kullanmıyorsunuz. Ona bakarsanız birden sürücüleri ölen 50mm'lik sony kulak üstü kulaklıklar da kullandım zamanında

Razer Hammerhead TWS, Razer Hammerhead Pro ve şimdi de AirPods Pro 2 kullanıyorum hiç bir şekilde sorun yaşamadım. Sorun sizle alakalı olabilir mi? Belki de özenli kullanmıyorsunuz. Ona bakarsanız birden sürücüleri ölen 50mm'lik sony kulak üstü kulaklıklar da kullandım zamanında
Sorun nasıl bende olabilir. Markanın 4 farklı modelini kullandım hepsi de bozuluyor.
Hiç yere bile dusurmedim kulaklıkları.

4 yildir kullaniyorum, 2022 basinda almistim. 1 kere bile uzmedi, sarji neredeyse ilk gunku gibi gidiyor. ses izolasyonu cok iyi degil ama kesinlikle is gorur, sesi piyasadaki 1-2klik kulakliklardan cok daha iyi olsa da tabi ki elit seviyede iyi degil. baglanti konusunda absurt derecede iyi. uzun sureler iphone/android/mac'te kullandim ama windowsta hic kullanmadim, hepsinde cok dogal sanki o ekosistemin parcasiymis gibi hissettiriyor. baglanma/baglanmama vs konularinda 1 kere bile uzmedi. sarji hala cok cok iyi gidiyor ilk gunku gibi mi emin olamiyorum uzerinden cok zaman gectigi icin, hatta oyle ki olur da bataryasi olurse ne yaparim diye dusunuyorum 2 senedir ama hala cok iyi gidiyor sarji. bu gidisle beraber 6-7 seneleri gorecegiz gibi duruyor. tek eksisi kutunun disindaki kaplama soyulmaya basladi 3 yildan sonra, bendeki beyaz oldugu ve soyulan kaplamanin altindaki plastik de beyaz oldugu icin dert olmadi. kisacasi tamamen memnun oldugum, kullanimda 1 kere bile en ufak bir sorun yasamadigim nadir urunlerden oldu; icim rahat sekilde onerebilirim.

Gürgençler ile görüştüm. Ürünün garantisi yok. İade edilmiş ürün. Yüksek ihtimal kullanılmış 14 günlük süreçte. Tercih sizlerin

Ossura da sennheiser: 🤪

Ben daha 1 sene bozulmadan çalıştığını görmedim.
Yine sağdan az geliyor gonderiyim de yenisini yollasinlar jsjsjsjsjs.
Hatta istediğim rengi bile yolluyorlar.
Siyah yolladım beyaz gönderdiler.
Harbiden de öyle 😂, kaç kere değiştirdim garantiden. Garanti süresi bittiği gibi bozuldu birde şansıma, bende gittim sony wf1000xm6 aldım.

Geri