Sızıntıları hiç görmedim nereden izleyebilirim?4.videoda geldi. Adamın elinde bence onlarca sızıntı videosu var. Bu gidişle "Extended Look"a gerek kalmayacak
İşin garip yani Netflix ile anlaştıkları için Extended Look'u erken de yayınlayamıyorlar.
Ben açamadım
Eyvallah hocam. Şey sorcam bi bana mı çok sıradan geldi oyun yoksa biraz ''overhyped'' mı olmuşuz?
videolar 2023Eyvallah hocam. Şey sorcam bi bana mı çok sıradan geldi oyun yoksa biraz ''overhyped'' mı olmuşuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanki karakter de çok hantal hareket ediyor gibi geldi.
banada sıradan geldi sanki gt5 daha iyi gibi şuan gözümde fragmanda gösterilen ile alakası yokEyvallah hocam. Şey sorcam bi bana mı çok sıradan geldi oyun yoksa biraz ''overhyped'' mı olmuşuz?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Sanki karakter de çok hantal hareket ediyor gibi geldi.
benim gördüklerimden en memnun olmadığım şu an onur sistemi ve polis yaklaşınca ekranda çıkan oklarBen ben sanki sıradan veya diğer hikayeli oyunlar gibi çok fazla yönlendirme varmış gibi hissettim, misal gta5 daha özgür ve açık hissettirdi sızıntıların yanında.
Dun sahte sanıyordum da harbi gerçek gibi özür istiyormus sızdıran kişiler ama Rockstar hayatta özür vermez ki özür vermelerine rağmen yayınlama ihtimalleri var4.videoda geldi. Adamın elinde bence onlarca sızıntı videosu var. Bu gidişle "Extended Look"a gerek kalmayacak
İşin garip yani Netflix ile anlaştıkları için Extended Look'u erken de yayınlayamıyorlar.
Yürüme hakkaten kötü. Şuan oyun ne durumdadır bilmiyorum ama Gta 5 modları bile bu sızıntıdakilerden daha güzel grafiklere sahip.benim gördüklerimden en memnun olmadığım şu an onur sistemi ve polis yaklaşınca ekranda çıkan oklar
Alıntıyı görüntüle bunun gibi
yürüme animasyonu kötü geldi ama önceki gtalarda da değişebiliyordu zaten
grafik zaten 2023 ve konsol özel saçmalığı olduğundan düşük gelecek zaten
gta 5 ps3e çıktığında çamur gibiydi pcye gelince adam akıllı oldu
asıl gta 6 deneyimi için 2027 veya 2028 pc çıkışını beklemek lazım
yürümeye takılmamak lazım +20 yıllık san andreasta bile yürüme değişebiliyor. 5te falan da vardı. Mafya babası gibi de yürüyebiliyorsun gay gibi deYürüme hakkaten kötü. Şuan oyun ne durumdadır bilmiyorum ama Gta 5 modları bile bu sızıntıdakilerden daha güzel grafiklere sahip.