Hiç denk gelmedi bana faceitte ama.faceit te de hile var boşver
Hiç denk gelmedi bana faceitte ama.faceit te de hile var boşver
Bence de oyun terkedilmiş şuan. Cs sandbox gibi bir şey daha çok eğlence modu eklenebilirdi. Ben 10 yaşından beri oynarım. cssde minigame serverlarinda oynardim. csgoda awp lego, yıkım modu ve silah yarışı oynardım. Şuan silah yarışında 3 tane map var. o kadar sıkıcı ki. Başka eğlence modu da yok. Valve cs ile eğlendi diğer oyunlara geçti. İçerdeki adamlar ne isterse ona çalışıyormuş, team fortressda bile 1-2 geliştirici var yeni büyük güncelleme getirmek için çalışıyorlarmış 20 sene oldu çıkalı. Bence valveda csyi tutkuyla gelistiren bir geliştirici yok ve haklılar sevilecek bi oyun değil artık. Bırakma zamanı yavaş yavaş unutulması lazım artık şu oyunun. Eskiden haftalık ödül alırdım nadir kasalar havuzdan kalktığı zaman oyunu sildim. 1-2 dolar için saatlerinizi vermeyin bence. Eskiden yılda 10-15 dolarlık kasa düşüyordu. O da düşmeyecek artıkŞirketin bakmadığı oyunu oynuyorsunuz saçmalık
Artık yapay zeka ile modlanmış klavye fareyi kullanıyorlar. Artık yazılıma gerek olmayacak. Anti hile yazılımı bilgisayarı bir insan mı yapay zeka mı kullanıyor anlayamiyor rekabetçi oyun dönemi bitti artık. Hele şu stresli yeni çağda rekabetçi oynamak zaten zararlı bir aktivite oynamayin oynattirmayin. makarasına, arkadasla vakit gecirme niyetine bile girmeyinSize daha elzem bir konudan bahsedeyim, Malum cs 2 ile birlikte OverWatch devri bitip hile oranları iyiden iyiye arttı, Gabe Gardaşımız ise sonunda duruma el atmak istemiş ola ki VAC Net adında bir sistem duyurdu ve kapalı beta sürümü yayınladı, betada yayınlama maksadı ise azınlık bir grup tarafından VAC Net Ai ı eğitmekti, ama geçen hafta bir takım kapalı beta kullanıcısı bu öğrenimi engellemeye çalışıyor (Hile kullanan bir kişiye Kapalı beta gelmiş, hilecileri izletiyor hileler bariz belli, ama bu yetkiye sahip izleyici kardeşimiz ise hile yok seçeneğini işaretleyerek yapay zekanın öğrenimini blokluyor). Şahsen benim fikrim VAC Net çıktığı gibi patlayacak, Hileyi Engellemenin tek yolu Donanım seviyesinde (Zero Ground Label) monitoringdir, Keza bir çok kişi bırakın Steam Serverları, Facit gibi platformlarda da Donanım tabanlı Hack Kullanmaya ve dominasyona başladı. Uzun lafın kısası Valorantı her ne kadar sevmesem de ondaki gibi bir AntiCheat gelmesi gerektiğini şart görmekteyim şahsen.