❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT Web'e Özel 36.700 TL

2K'da yükün çoğunluğu ekran kartına biner, 7500F yeterli hocam ben de öyle kullanıyorum şuanda, ultra ayarlarda ekran kartının %100'e yakın yüke bindiği durumlarda işlemciye binen yük %60'ları anca görüyor. 1080P oynarken de işinizi görür 7500F, CS'de 500-600 arası fps verebiliyor, piyasayı fps manyaklığı sarmış, 1000fps alsa sanki dünyanın en iyi oyuncusu olacak :ROFLMAO:

Darboğaz tabiri de piyasada anlatıldığı gibi bir şey değil, darboğaz her sistemde belirli ölçüde vardır, burada önemli olan dengeli bir sistem kurmak.
Teşekkür ederim, 120-140 fps alsam yeterli fazlasına ihtiyacım yok zaten rekabetçi oyun oynamıyorum, 7500f almaya karar verdim fikir veren herkese teşekkürler

Tepe modellere ne zaman indirime düşer acaba 40k buccem var ikinci el bakıyorum sıfır denk gelirse yapıştırırım

Zaten bu fiyata düşüp duruyor sürekli sıcak fırsata açmanın bir anlamı yok

Aşağıdaki sistemde sorun yaşar mıyım bu kartla, 16 GB ram var, PS5 aldığımdan beri sistem boşta bekliyor...

AnakartASRock B450 Pro
İşlemciAMD Ryzen 5 5600

Aşağıdaki sistemde sorun yaşar mıyım bu kartla, 16 GB ram var, PS5 aldığımdan beri sistem boşta bekliyor...

AnakartASRock B450 Pro
İşlemciAMD Ryzen 5 5600
Aynı sistem bende de var emin olamadım darboğaz konusunda. Şu anda RX6700XT var onu satıp buna geçmeyi düşünüyorum ram takviyesiyle beraber.

Geri