- Reaksiyon skoru
- 0
herkese merhaba 20 yaşındayım bu yıl üniversitede mekatronik bölümü çıktı bana konyada necmettin erbakan üniversitesinde seydişehirde meslek yüksek okulu ben anadolu çıkışlıyım ve hayata karşı bi amacım bi beklentim yok gerceklerle konuşacak olursam mezun oldugumdan beri ne düzenli bi şekilde işe girdim nede bişeyle uğraştım ya aslında ekstra garsonluk yapıyodum ama herzaman değil sonra 2 aylık bi mobilyacı serüvenim oldu ama koskoca 2 yıl içerisinde hiç bişey bunlar bi kıza fena aşık oldum ilk aşkımdı gerçek anlamda o beni baya bi depresyona soktu bu arada bunları ilk defa burada anlatıyorum içimi dökecek kimseyi bulamadım yani gerçekte biriyle konuşsam rahatlıycam ama arkadaşlarım genelde onlara anlattığım şeylerle dalga geçtikleri için bu konularda biraz içime kapandım şuan ne yapaccağımı bilmiyorum sizce bu bölümü okumalımıyım arafta kaldım cidden ama bana ne oluyo biliyomusunuz ben çevremdeki kişilere bakınca hepsinin bi uğraşı çabası var bende o yokya baya üzülüyorum ya başlayacam yapacağım şeyi yapmıyorum kendimden nefret ediyorum ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum birde insanların görüşlerini çok takıyorum garsonluk yaparken tanıdığım biri görecek diye dört buçuk atıyodum olamaz rezil olcam ne yapcam gibisinden dalga geçecekler şimdi beynim böyle tetikleniyo normal şeyler artık bana çok zormuş gibi geliyo yalnızlığa bayılıyorum insanların yanında yalandan davranacağıma tek olayım diyorum ama işte olmuyo ozamanda depresiffleşiyo beynim sürekli buraya kadar okuyanlar için teşekkür ederim aslında daha birçok şey varda orasıda bende kalsın ya