Final fantasy konusunda söylediklerinin bir çoğu kişisel yorumlar o yüzden çok bir yorum yapamam ancak kitlesi Türkiye'de oldukça niş kalmış olsada yurtdışında bir çok insan için top 1 rahat girecek bir oyun onun dışı yorumuna çok okeyim birde bu söylediğim oyunlara ek olarak yakın tarihli olarak expedition 33 eklenebilinir bu oyunları görmemek üzdü şahsen herkes Tlou falan diyor:dİlk ikisi okeyde, FF çok zor be aga. Hikayeleri hep siyah beyaz gibi, sinemasyonları çok iyi ama oyun biraz buggy, pek feedback yok bence. Kısacası biraz ağır da olsa anime oyunu - anime oyunlarından iyi olsa da. Birinin favorisi olması bence çok zor. Atıyorum taa 20 yıl önce fln oynuyordur sıra tabanlı oyunları fln oynamış o zaman fanatikliği var derim. Zaten sanırım 2 oyun hariç, her oyun kendi hikayesi var, o yüzden lore denilebilecek bir şey de yok. Hepsi aynı evrende fln geçiyor crossover fln oluyor ama eh işte.
Ben bi ara 1.8 pvp de ustaydım 3 sene oynamadim şuan adami pvp de alirsam sukur ederimZUMA ve AOE 2
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
1.7.2 daha da efsane ustadım
ağzının tadını bilen adam carbon oynarOnu da çok oynadım ama NFSMW'yi daha çok seviyorum
Adam ya adam geldiTerraria