Ders İçin Tablet Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Genel olarak ders çalışmak için ve film/dizi izlemek için kullanacağım oyun için kullanmayacağım benim için zorunlu olan şeyler ise kalem ve uzun ömürlü 5-6 yıl sorunsuz dayanabilmesi

Bütçe sadece tablet için 45.000

Magic pad 4 klavye kalem dahil veyahut Samsung s11 (128 olanı 30 256 olanı 40 maalesef, bence fiyat farkına değmez 128 olani alıp hafıza kartı takardım)

Magic pad 4 klavye kalem dahil veyahut Samsung s11 (128 olanı 30 256 olanı 40 maalesef, bence fiyat farkına değmez 128 olani alıp hafıza kartı takardım)
Peki hocam biraz daha para biriktirip ipad air m4 alınır mı yanında pencil pro ile

Peki hocam biraz daha para biriktirip ipad air m4 alınır mı yanında pencil pro ile
Yani ben olsam almam özellikle 25k üstüne cikiliyorsa bence net amoled/oled ekranlı olması lazım ama şöyle bir şey var benim ekosistem Apple, ayrıca çizim ve benzeri özel uygulamalarini seviyorum dersen de neden alınmasın derim
Yani alırsan da yukarıdaki taleplerini karşılar

Ya hocam çevrem ipad al diyo çok arada kalıyorum

m4 ipad bence çok gereksiz olur o işlemcinin gücü bir teblet için gereksiz güçlü zaten ne kadar zorlanabilir ki tablet?

m4 ipad bence çok gereksiz olur o işlemcinin gücü bir teblet için gereksiz güçlü zaten ne kadar zorlanabilir ki tablet?
Hocam ben yksye hazırlanacağım ve üniversitede kullanmak istiyorum yani yaklaşık 6 7 yıl kullanacağım yani o yüzden işlemcisinin iyi olması gerekmez mi?

Samsung TAB tabletler güzel incelemek lazım. Apple tarafı çok masraflı bence alınmaz. Android daha kullanışlı.

Hocam ben yksye hazırlanacağım ve üniversitede kullanmak istiyorum yani yaklaşık 6 7 yıl kullanacağım yani o yüzden işlemcisinin iyi olması gerekmez mi?
Her cihaz 2 3 yıldan sonra ısınmaya başlar Apple da istisna değil
Bu batarya eskimesi kaynaklı olabilir ama bence termal macun da çok etkiliyor 2 yılda bir degistirmek lazım ama dışarıda güvenilir tamirci çok nadir
Mesela geçen hafta macun artınca eski telefonuma da süreyim dedim macun taş gibi olmuştu degistirince telefon ilk alindigi hale dondu ama kimseye de kesinlikle önermem tek hatada elinde kalır cihaz

Son düzenleme:
Ya hocam çevrem ipad al diyo çok arada kalıyorum
Hocam biraz taraftaristik bir yorum olcak ama tablette ipad dışı markanın yüzüne bile bakmam öyle söyleyeyim sana başka markalara bakma bile :D 2018 yılında aldığım iPad 6.Nesil cihazımı hala aktif kullanıyorum batarya değişti devam 8.yılında şuan :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iPad al geç hocam güncel bir cihaz olursa dediğim gibi 6 7 yılı da geç 10 yıl da kullanırsın 8.yılımdayım ben

Hocam biraz taraftaristik bir yorum olcak ama tablette ipad dışı markanın yüzüne bile bakmam öyle söyleyeyim sana başka markalara bakma bile :D 2018 yılında aldığım iPad 6.Nesil cihazımı hala aktif kullanıyorum batarya değişti devam 8.yılında şuan :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

iPad al geç hocam güncel bir cihaz olursa dediğim gibi 6 7 yılı da geç 10 yıl da kullanırsın 8.yılımdayım ben
Çekmecede 2016 yılında aldığım hala çalışan Samsung tablet var doğru kullanırsan işlemcisi iyi olan çoğu marka o kadar dayanır zaten
Özellikle son yillar batarya konusunda rakipleri 1600 döngüye çıkmışken Apple geride kaldı ki bence bile isteye döngü sayısını tam AB sınırında tutuyor millet daha cok batarya değiştirsin, yeni model alsın diye

Son düzenleme:
Geri