Kendileride fan sattığı için kasa üzerinde fanlara özenip kendi ayrı geliştirdikleri fanlardan gelecek geliri düşürmemek için yapıyor olabilirler. her şey maliyet malum.
Benim kullandığım model td500 mesh v2. Vallaha eksiği yok fazlası var demek isterim ama diğer markaların kasalarını çok bilmediğim için en azından eksiği yok yeterli demek doğru olur (akvaryumlularla karşılaştıralamaz). Ben anakart soket güç girişlerinde vs kauçuk malzemeli olmasını sevdim ve toz filtreleride iş görüyor
Bu kasadaki gelen fanlar 1200 rpme kadar çıkıyor en fazla ve ne kadar güçlü hava üflüyolardı bilmiyorum sitesinde var değerleri. Günlük kullanıcıyı tatmin eder ama ben ramlere ekstra güçlü hava vursun ve soğutsun diye ön 3 fanı alıp 2 tane 140mm arctic prolardan koydum. Egzozuda artic pro p12 koydum. Kasaya uyumu güzel oldu sırıtmıyolar. Rpm skalası çok geniş olduğu için arctic fan tercih ettim. 140lıktan iki tane koyunca altta ve üstte o boş iskeleti görüyosunuz ama zaten bilgisayardayken kasanın önünü incelemeyeceğim gözüm oraya gitmeyecek sonuçta bi önemi yok

Kimi var görünüş seviyor kimi akvaryum seviyor vs. Benim bu kasayı alma amacım aslında seneler önce hayalimdi. Ön tarafının elmasımsı deseni, yan camında bazı kesik atılmış çizgiler vs hoşuma gitmişti. Hayal gerçekleşsin diye aldım. Kasayı yenilimeye karar verdiğimde 3857262 tane seçenek vardı biliyodum