🔥İndirim Amazon Purina Kısırlaştırılmış Kedi Maması İndirimleri 459/549₺

Evde Scottish Straight kedim var ona mama arıyorum reflex prunia vs denedim de daha kaliteli ne alınabilir 3-3.5 yaş civarında kısır dişi kedim . Birde bu gün 2 aylık van kedisi sahipleneceğim dişi hangi mamayı önerirsiniz ?
van kedisi neyse de scottishlerin mama seçimi önemli, orijen ve n&d bakabilirsin, hill's de tavsiye ederim.

van kedisi neyse de scottishlerin mama seçimi önemli, orijen ve n&d bakabilirsin, hill's de tavsiye ederim.
benim kedi hills yiyo. ama kısırlaştirmamış olanı yiyor kısırlaştırılmış olanı yemiyor. hils inde çok farklısını denedim ama yemiyor bitek onu yiyor varmı öneri?

Evde Scottish Straight kedim var ona mama arıyorum reflex prunia vs denedim de daha kaliteli ne alınabilir 3-3.5 yaş civarında kısır dişi kedim . Birde bu gün 2 aylık van kedisi sahipleneceğim dişi hangi mamayı önerirsiniz ?
brit care super premium mamalarin giris seviyesi fiyat olarak en uygunlarindan. mamaya hemen gecis yapmiyorsunuz, eski mamasiyla karistirarak 1 haftada gecis yapmaniz gerek.

butce varsa en iyiler n&d, acana, orijen falan. piyasada populer olan super premium diye lanse edilen mamalarin cogu yalan premium.

purina ve pro plan nestleye ait. nestle de israil mali. hassas olanlarin bilgisine. acana ve orijen de yahudi baglantili mars grubuna ait. her urunde her sektorde en populer olanlar hep yahudiye ait orasi da bir gercek.

benim kedi hills yiyo. ama kısırlaştirmamış olanı yiyor kısırlaştırılmış olanı yemiyor. hils inde çok farklısını denedim ama yemiyor bitek onu yiyor varmı öneri?
alıştırmanız lazım, kısır olmayan kedi mamasında karbonhidrat oranı yüksek o yüzden daha çok seviyorlar.

alıştırmanız lazım, kısır olmayan kedi mamasında karbonhidrat oranı yüksek o yüzden daha çok seviyorlar.
hocam 2 mamayı karıştırdım verdim. Fakat 3 gün kokladı kokladi yemedi. Pahalıları aldım tek tekde verdim yemiyor. Acayip bir inatçılıgı var

Alıştırman lazım. Kısırlaştıktan sonra o mama kilo yapar. Royale Canin deneyebilirsin.
royal canin purina hills in çogu serisini hep denedim hocam. Koklayip koklayip bıraktı koydum önüne 1 hafta o mama bekledi 1 tane bile içinden alıp da yemedi. Kedim kısır bu arada 6 yaşında zaten. Tavuk dışında yemiyor kedim zaten ev yemekleri felan hayatta yemez. et delisi bile değil tavuk bile 2-3 parça yer sonra bırakır. Yaş mama eksik etmem kuru mama da hills in tavuklusunu yiyor :D . Nd nin tavuklusunu deniyecem de benim kediye hangisi iyi gider çok çeşidi var malesef.

Geri