İkinci El 24g42e Vs Sıfır 24g4hre/Ha

CimpheR0D

80+
Reaksiyon skoru
4
Önemli: Konuya f/p olarak bakmayın. Stok yok diye 2. El diyorum. Yoksa onu da sıfır alacağım. Adamın yazdığına göre 4 ay boyunca kullanılmış, ölü piksel falan yokmuş. Zaten daha çok yeni bir monitör. Kutuda çok küçük bir ezilmiş nokta görebildim sadece. Tam orta kısmında. Onun dışında problem yok gibi görünüyor. Sizce ikinci ele 24G42E mi alayım yoksa direkt sıfır fiyatına kutusunu ilk benim açacağım 24G4HRE/HA mı alayım? 42E 5000TL olarak ilana verilmiş. Tekrar söylüyorum HA'nın pahalı olup olmaması benim için sorun değil.

HA'yı, HRE'nin pivot hâli diye biliyorum bu arada o yüzden yanyana yazdım eğer değilse ve aralarında almamamı gerektirecek ciddi bir fark varsa nolur uyarın.

Bir gün cevap alacağım, o gün huzura erdiğim gün olacak.

🤣👍. 24G4HRE/HA pivot ve hoparlör de varmış. İkinci el monitörün 3.5 bandında olması lazım ki mantıklı olsun. Yoksa pivot olmayan monitöre 5k verilmez.
Gözlerimi kutsayan bu bildirimde neyin nesi? Birisi bana cevap mı verdi yoksa...
Teşekkürler hocam öneriniz için bir kaç cevap daha bekleyeceğim. Bir süreliğine...

5k çok be hocam

🤣👍. 24G4HRE/HA pivot ve hoparlör de varmış. İkinci el monitörün 3.5 bandında olması lazım ki mantıklı olsun. Yoksa pivot olmayan monitöre 5k verilmez.
Bir konuşurum madem adamla düşürmesi için fiyatı. 42E stokta bulunmayan bir monitör uzunca bir süredir. Yüksek ihtimalle diğer insanların fiyat aralığına göre koymaya çalışmıştır. Ancak ürün zaten hem outlet (test edilip iade edilmiş ürün) hem de kendisi tarafından kullanılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,236,215
Üyeler
201,957
Son üye
emrebhryli
Geri