Çözüldü✓ Klassegear Pro Mu, Porge mi? FPS Oyunları İçin Hangisini Önerirsiniz?

Hocam eline sağlık çok güzel yazmışsın.
Açıkcası ben mor temalı bir mousepad arıyorum ve bu tam olarak istediğim gibi diyebilirim. 2 3 yıldır KlasseGear PRO kullanıyorum memnunum ama artık eskidi ve maalesef üzerine yiyecek içeçek her şey döktüğüm için leke oldu ve yıkasamda geçmiyor. O yüzden porgenin bu modelini düşünüyorum. Performans açısından da KlasseGear PRO ile aynıysa alıcam.
Alıntıyı görüntüle
Yüzeyi daha speed, yapıştırma ise baskı olduğundan daha canlı. Spesifik bir tercihiniz varsa alınır sorun olmaz.

Bu arada tasarım için Urzuva'yı da öneririm. Fiyatları daha uygun. Yüzeyi farklı olmayacaktır, genelde Çinliler tasarımlı ürünler speed ağırlıklı ve yapıştırma baskı oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca N11 falana da bak, kupon ile falan daha uyguna da denk getirtebilirsin.

Yüzeyi daha speed, yapıştırma ise baskı olduğundan daha canlı. Spesifik bir tercihiniz varsa alınır sorun olmaz.

Bu arada tasarım için Urzuva'yı da öneririm. Fiyatları daha uygun. Yüzeyi farklı olmayacaktır, genelde Çinliler tasarımlı ürünler speed ağırlıklı ve yapıştırma baskı oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca N11 falana da bak, kupon ile falan daha uyguna da denk getirtebilirsin.
Hocam deneyiminize dayanarak aşağıdakilerden hangisini tercih ederdiniz. Uzun yıllardır yaklaşık 8 yıldır Steelseries Qck large kullanıyorum hala sağlam sayılır ama yeni padler sanırım biraz daha speed ve daha güzel. 1000 TL ye kadar aşağıdaki markaları sıralama yapacak olsanız nasıl olur ?

Rampage , KlasseGear Pro, Urzuva , Xrades , Wraith Blade X,
Wraith en pahalı sanırım 1. sırada o olacak ancak arkasından gelenleri yorumlarsanız çok sevinirim. Genelde CSGO oynuyorum çok hard değil tarzımda sanırım Soft speed yani yarın kontrol yarı hız gibi ve ya 60 / 40 gibi düşünebiliriz.

Hocam deneyiminize dayanarak aşağıdakilerden hangisini tercih ederdiniz. Uzun yıllardır yaklaşık 8 yıldır Steelseries Qck large kullanıyorum hala sağlam sayılır ama yeni padler sanırım biraz daha speed ve daha güzel. 1000 TL ye kadar aşağıdaki markaları sıralama yapacak olsanız nasıl olur ?

Rampage , KlasseGear Pro, Urzuva , Xrades , Wraith Blade X,
Wraith en pahalı sanırım 1. sırada o olacak ancak arkasından gelenleri yorumlarsanız çok sevinirim. Genelde CSGO oynuyorum çok hard değil tarzımda sanırım Soft speed yani yarın kontrol yarı hız gibi ve ya 60 / 40 gibi düşünebiliriz.
Wraith dışındakilerde Rampage öneririm, en son Rampage, Monster ve Gamepower kare üçlüsünü denedim. Blitz 90x40 ile kare olanı aynı yüzey. Rampage ₺300-600 arasında en ideal yüzeye sahip.

XRades'in yeni kare ürünlerini denemedim. Ama eski ürünleri direkt fason üretimdi. Fason üretim sorun değil, ama bu XRades, Porge, Urzuva gibi firmalar yüzeyden çok bir sürü baskı getireyim de daha çok satsın kafasındalar. O yüzden ben ₺750 o ürünlerin ettiğini sanmıyorum. O fiyatlarda KlasseGear indirimli Blitz serisi de alınabilir.

CS2, Valorant falan için Hybrid ideal. Eğer ₺1200 çıkıyorsanı biraz daha zorlayıp Wraith SOA Hybrid veya ATK alınabilir. Keza ATK ₺1000 ürünü de var.

Bütçen çıkıyorsa ATK SKY, çıkmıyorsa ATK 99G de senin istediğin yüzeyi sağlıyor. Rengini bir tek beğenmeyebilirsin, ama sarı fare kullanan biri olarak, bu tarz yeşile çalan sarı da hoş duruyor belirteyim.

Wraith dışındakilerde Rampage öneririm, en son Rampage, Monster ve Gamepower kare üçlüsünü denedim. Blitz 90x40 ile kare olanı aynı yüzey. Rampage ₺300-600 arasında en ideal yüzeye sahip.

XRades'in yeni kare ürünlerini denemedim. Ama eski ürünleri direkt fason üretimdi. Fason üretim sorun değil, ama bu XRades, Porge, Urzuva gibi firmalar yüzeyden çok bir sürü baskı getireyim de daha çok satsın kafasındalar. O yüzden ben ₺750 o ürünlerin ettiğini sanmıyorum. O fiyatlarda KlasseGear indirimli Blitz serisi de alınabilir.

CS2, Valorant falan için Hybrid ideal. Eğer ₺1200 çıkıyorsanı biraz daha zorlayıp Wraith SOA Hybrid veya ATK alınabilir. Keza ATK ₺1000 ürünü de var.

Bütçen çıkıyorsa ATK SKY, çıkmıyorsa ATK 99G de senin istediğin yüzeyi sağlıyor. Rengini bir tek beğenmeyebilirsin, ama sarı fare kullanan biri olarak, bu tarz yeşile çalan sarı da hoş duruyor belirteyim.
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası 90x40 almayı düşünüyorum Rampage tek sıkıntısı dümdüz siyah olması biraz anime ve ya gri siyah tarzı istiyorum attığım linkteki gibi o sebeple Klasse ve Urzuva arasında kaldım

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Açıkçası 90x40 almayı düşünüyorum Rampage tek sıkıntısı dümdüz siyah olması biraz anime ve ya gri siyah tarzı istiyorum attığım linkteki gibi o sebeple Klasse ve Urzuva arasında kaldım
Tasarım önemliyse farklı markalar da var.

Denemedim tasarımdan dolayı atıyorum, ama %70 speed %30 tarzı bir şey çıkma ihtimali yüksek.

Wraith ürünlerinde siteye sorun, controla yakın olan hangisiyse bence onlardan alın.

Tasarım önemliyse farklı markalar da var.

Denemedim tasarımdan dolayı atıyorum, ama %70 speed %30 tarzı bir şey çıkma ihtimali yüksek.

Wraith ürünlerinde siteye sorun, controla yakın olan hangisiyse bence onlardan alın.
Hocam merhaba, https://wraithesports.com/products/wraith-studio-daydream-deskmat bu ürünü aldım geldi denedim ama hiç benlik değilmiş.
Yaşadığım sorun şu; kolumu koyduğum kısımlarda yanma hissediyorum yüzeyi kolumu rahatsız ediyor sıcaklık ve sürtünme oluyor bu ürünü kullanamam.

Aşağıdaki fotoğraftaki mouse padi yaklaşık 8-9 yıldır kullanıyorum bunu hesapladığımda bende şok oldum belki inanmayacaksınız ama SteelSeries Qck Large Hyper Beast. Artık yıllardır eskiği için mi bilmiyorum ama kolumu koyduğumda yüzeyi hiç rahatsız etmiyor ve serinlik veriyor. Uzun kullanımda ve sıcak havada terleme ve yapışma hissi oluyor evet bu gerçek ama yine de yüzeyi ilk koyduğumda ferah hissettiriyor rahatsız etmiyor.

Değiştirme amacım ise şuydu, yüzey rahatsız etmiyor fakat mouse kullanırken zımparamsı ses çıkarıyor yani sanırım bu pad çok fazla kontrol odaklı bu sebeple bende hem siyah setup yaptığım için siyah ve gri tarzı bir renk olması için hem de yıllardır aynı padi kullanıyorum yeni padler daha iyidir mouse ve aimi daha kolay olur hızlı olur düşüncesi ile değiştirmek istedim. Şimdi ne alacağım hiç bilmiyorum tek aklıma gelen yine steelseries qck large aynı modelin siyah rengini almayı düşündüm. Sizin önceki önerdiğiniz ATK serileri de güzel görünüyor fakat artık düşündüğüm şey yüzey konforu steelseries gibi olsun ancak biraz daha speed kabul edilebilir.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-08-22 at 10.19.04 (1).webp
    WhatsApp Image 2026-08-22 at 10.19.04 (1).webp
    121.1 KB · Hit: 4
Yüzeyi nasıldır bilmediğim gibi, eski bir ürün olduğundan satışta bulabileceğini de sanmıyorum. SS markasının en güncel şu ürünleri var. Kare ve 90x40 versiyonları var. Yeşil olan dengeli, pembe olan hızlı yüzey. Ama döviz ve marka algısından bence pahalılar.

Wraith yüzeyi büyük ihtimalle %70 üzeri speed ve o dediğim serin ve pürüzsüz yapıda Çin'de çok üretilen mouse padler gibi. Pürüzsüz olması aslında yanma hissini yapıyor. Elimde yanma hissi yaratan sadece Wraith Spirit of Aim speed yüzeyi ürünü var. Diğer ürünler Hybrid ve yanma yapmıyor. Evet böyle tırtıklı ama kayması gayet iyi. Ben o yüzden halen speed değil ATK Sky falan şans vermenizi öneririm. Benim gözlemlerim daha çok speed yüzeyler yanma yapıyor. Zaten kontrolü de keyifli değil. Eğer SS mouse pad almaya karar verdiyseniz de balance olanlardan alın.

Maalesef yüzeyi iyi olup tasarımlı ürünler çok da güzel değiller. Wraith ve Meyer de çok ürün var. Ama hepsini deneyecek bir bütçem yok. O yüzden şunu alın diyemiyorum. Tasarımlara bakın, beğendiğiniz açıklamalarına bakın yine dediğim gibi Hybrid veya daha az speed ürün almaya bakın. Bazı yüzeyler altındaki poron vb. sertliğine göre hızı değişiyor.

Ayrıca alıştığınız yüzeyden dolayı, hybrid geçtiğinizde de belki bir rahatsızlık hissedebilirsiniz. Ama ben 90x40 speed yüzeyler gibi sorun yaşatacağını sanmıyorum.

Geri