🔥İndirim 859 TL - Anker Nano 45w Usb-C Şarj Cihazı, 1.8 M Kablo Dahil, Siyah

Geçen sene bu ürünlerden almıştım bütün sorunlarımı çözmüştü 10 yıl görütür beni özellikle priz olayı mükemmel

Ugreen Diginest Cube 65W Gan 2 Hızlı Şarj Cihazı & AKIM KORUMALI 3 LÜ KÜP PRİZ 2125 tl
1787406609204.webp
1787406629939.webp

UGREEN Nexode 100W 4 Port GaN Desktop Şarj Cihazı 2399 TL
1787406563915.webp

Ben olsam Belkin çift portlu 67W kovalarım. 2 ay önce 700 TL'ye aldım. Çok memnunum. Aynı zamanda Anker Powerport Atom III de var. Bazı ürünlerde protokol sorunu çıkıyor şarj etmiyor. Örneğin Apple Pencil USB-C'yi type-c portundan şarj etmiyor, type-a çıkışından şarj edebiliyor. Belkin'de hiçbir sorun yaşamadım. Samsung S24, Oppo Reno 5, Apple 11, 14 Pro Max ve 17 Pro Max, iPad M4 Pro, Apple Pencil USB-C, HP Laptop, Havit Powerbank, USB-C jet fan, USB-C lehim makinesi vs. hepsini sorunsuz kullanıyorum. Tam 65-67 W sürekli verebiliyor ve ısınması normal seviyede. Anker'in dalgalı bir güç grafiği var.

hocam s24fe için alıcam ekstra özel type c kablo almam lazım mı? evdeki normal type c ile olur mu acaba

ya beyler bende 17pm var, ben bu anker 45w çift girişi de aldım, spigen 47w olanı da aldım, 20w apple şarj adaptöründen ya hiç fark etmeden şarj ediyolar ya da minimal farklar oluyor bu normal mi? iade ettim ikisini de...

ya beyler bende 17pm var, ben bu anker 45w çift girişi de aldım, spigen 47w olanı da aldım, 20w apple şarj adaptöründen ya hiç fark etmeden şarj ediyolar ya da minimal farklar oluyor bu normal mi? iade ettim ikisini de...
Kablonun akım kapasitesi (gücü) ve telefonun pil koruma ayarları etkiliyor olabilir. 17pm 40W'a kadar destekliyor. Bu arada şarj aletinin PD şarj için type-a değil type-c çıkışlı olması gerekir.

Kablonun akım kapasitesi (gücü) ve telefonun pil koruma ayarları etkiliyor olabilir. 17pm 40W'a kadar destekliyor. Bu arada şarj aletinin PD şarj için type-a değil type-c çıkışlı olması gerekir.
bahsettiğim ürünler type-c çıkış ve kablom da orijinal kablo, ne yaptım ne ettim olmadı iade ettim mecburen

Geri