Goodram 32gb (2x16gb) Irdm Ddr5 6400mhz Cl32 1.35v Soğutuculu PC Ram 23.999

Alınır indirim beklemezdim ben çok nadir giriyorlar çok hızlı bitiyorlar

alınır indirim bekleyene kadar dahada zamlanıyor ürünler

Bu fiyatlara 2.el CL si yüksek ramlari satıyorlar ihtiyacın varsa düşünme

DDR5 sistem toplamaya başladım ve ilk olarak bu RAM den satın aldım. Uygun fiyatlar gördükçe parça alımına devam edeceğim. Sonraki hedefim PCIe Gen5 M2 SSD. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı kullanıp da beğendiğiniz bir model varsa fiyat takibi yapıp satın alabilirim. İlk olarak bu 2 parçayı almam sizce de doğru, bu iki parçayı seçme deki sebep malum olan ram krizi. Önerilerinize açığım. İyi günler.

DDR5 sistem toplamaya başladım ve ilk olarak bu RAM den satın aldım. Uygun fiyatlar gördükçe parça alımına devam edeceğim. Sonraki hedefim PCIe Gen5 M2 SSD. Diğerlerine göre daha uygun fiyatlı kullanıp da beğendiğiniz bir model varsa fiyat takibi yapıp satın alabilirim. İlk olarak bu 2 parçayı almam sizce de doğru, bu iki parçayı seçme deki sebep malum olan ram krizi. Önerilerinize açığım. İyi günler.
gen 5 çok gereksiz gen 4 alın

1 tb gen5 alacağınıza 2 tb Gen4 alın hocam. İşinizi görür. Gen5'ler gereksiz pahalı.

Geri