alınmaz 170 bine kendin 2.el sıfır karışık toplarsın zaten birde paranı kutusu açılmış elektrik hattına baglanılmış ürüne baglayacaksın asla alınmaz
Bilmiyorumsıfırı ne kadar ediyorki 170k
Hazır sistem daha iyisi gelir mi veya bunun ederi ne kadardır acabaalınmaz 170 bine kendin 2.el sıfır karışık toplarsın zaten birde paranı kutusu açılmış elektrik hattına baglanılmış ürüne baglayacaksın asla alınmaz
hazır sistemi ne yapacaksın paran cebinde hazır 170 bini 2.el ürüne baglıyorsan o para zaten vardır kendin toplarsın mantıken benzer sistem hazır sistem beklemene gerek yokBilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hazır sistem daha iyisi gelir mi veya bunun ederi ne kadardır acaba
Hemde vade farksız taksitle alabileceğin parçalar da varken.hazır sistemi ne yapacaksın paran cebinde hazır 170 bini 2.el ürüne baglıyorsna o para zaten vardır kendin topalrsın mantıken benzer sistem hazır sistem beklemene gerek yok
Bi arkadaşım alacak nakit alacak direkt kart değil yani o kısım haricinde 170 bin bütçeye bu sistemden daha iyisini toplayabiliyor isek yardımlarınızı bekliyorum bu sistem full beyaz falan olduğu için akıl karıştırıyor, resimdeki sisteme kaç fiyat iyi mesela pazarlık yaparız ona gore bu arada masa sandalye monitör kolu falan her sey dahil fiyat buHemde vade farksız taksitle alabileceğin parçalar da varken.
Dostum En Mantıklı Olan Olay Sistemin Tüm Parçalarını İnternette Sıfırılarına Bakarsınız Hesaplarsınız Sonra Ürürnler 2.el Oldugu İçin Yüzde 25 Deger Kaybı Eklersin Gerçek Fiyatını Bulursun Bence Pazarlıgınıda Ona Göre Yaparsın.Bi arkadaşım alacak nakit alacak direkt kart değil yani o kısım haricinde 170 bin bütçeye bu sistemden daha iyisini toplayabiliyor isek yardımlarınızı bekliyorum bu sistem full beyaz falan olduğu için akıl karıştırıyor, resimdeki sisteme kaç fiyat iyi mesela pazarlık yaparız ona gore bu arada masa sandalye monitör kolu falan her sey dahil fiyat bu