Öneri iPhone 17 mi 17 Pro Mu?

Birkaç aylık kur farkını yansıtıyorlar lansmanla beraber, şuan kurda çok artış olmadığı için %10 civarı bir artış olur sanırım.

Bu arada bu sene düz modele dolar bazından indirim gelmeyecek düz 18 de gelmeyecek o yüzden onu alacaksa şuan alabilir kur farkı yansımadan 😀
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1 ay bekleyemeyecek durumdaysan 17 Pro alabilirsin ben çok ciddi fark olacağını düşünmüyorum 18 Pro serisinde (sanırım kamera değişecek) ama bu parayı vermişken en günceli kullanma hissini yaşamak isterdim şahsen.

Öneri olarak turuncu alma 17 Pro alırsan. Eski nesilim diye bağıracak o renk. Gümüş en mantıklısı sanırım.
Hocam artık kullanılamaz hale gelmeye başladı hiç götürmüyo. Sabah 100 şarjla çıkıyorum öğlen 12-1 gibi bitiyo şarjı. Isındığı zaman da çok fazla kasıyo ve düzgün kullanamıyorum. Bende beklemek isterim 18 pro için ama artık kurtulmak istiyorum. Renk olarak mavi veya gümüş arasında tercih edicem turuncuyu beğenmiyorum. 17 Pro ya yakınım gibi duruyo peki Pro Max e gerek varmı sizce?

Hocam artık kullanılamaz hale gelmeye başladı hiç götürmüyo. Sabah 100 şarjla çıkıyorum öğlen 12-1 gibi bitiyo şarjı. Isındığı zaman da çok fazla kasıyo ve düzgün kullanamıyorum. Bende beklemek isterim 18 pro için ama artık kurtulmak istiyorum. Renk olarak mavi veya gümüş arasında tercih edicem turuncuyu beğenmiyorum. 17 Pro ya yakınım gibi duruyo peki Pro Max e gerek varmı sizce?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bence gümüş al büyük ihtimalle benzer bir renk 18 Proda da olacak çünkü. Pro ile Pro Max arasında sadece ekran boyutu farkı var hangisi mantıklı geliyorsa onu al donanım aynı.

Geri