5080 Li Sistem İcin Yorum Yaparmisiniz?

CemHP

80+
Reaksiyon skoru
3
Selamlar.

Asagidaki listeyi cikartim ama şunu da değişsen iyi olur dediginiz bir şey var mi?
Ekran karti ile islemci sogutucusu alindi. Limitli uretim diye direk aldim. Digerleri de alinacak.
Polonyada topluyorum bu arada :)

ekran karti ve power

işlemci

yada

anakart

soğutma

ram

ssd

kasa

Selamlar.

Asagidaki listeyi cikartim ama şunu da değişsen iyi olur dediginiz bir şey var mi?
Ekran karti ile islemci sogutucusu alindi. Limitli uretim diye direk aldim. Digerleri de alinacak.
Polonyada topluyorum bu arada :)

ekran karti ve power

işlemci

yada

anakart

soğutma

ram

ssd

kasa

polonyadamı yaşıyorsun yoksa alıp tr yemi getiriceksin

Polonya da yasiyorum. O yuzden garantisi vs olsun diye burasini tercih ettim.

Ram güzel ekran kartı güzel ama sadece oyun oynayacaksan 5070 ti al geç tabi 2k için 4k için 5080 alabilirsin ama aralarında çok fazla fark yok onu bil. 9850x3d alma bence boşuna para israfı aralarında aşırı az fark var. 9800x3d al geç derim. Ssd olarak kioxia exceria pro 1 tb veya kingston kc3000 al geç. Analart olarak gigabyte b850m force veya asus prime b850m-k al. Power supply olarak nzxt nin yeni nesil psu sunu al 1000w alırsan daha iyi olur geleceğe yönelik. 850w da işini görür ama. Sıvı soğutma olarak enermax liqmaxflo 360mm veya artic liquid freezer 3 pro 360mm tercih edebilirsin. Kasa olarak sıvı soğutmaya uugun almak zorundasın çünkü sana tavsiye ettiğim sıvı soğutmaların blokları çok kalın buna mutlaka dikkat et kasa alırken

Tesekkur ediyorum. Ekran karti ve power ve sogutucu zaten aldim. 9800x3d planliyorum zaten, verdigi extra birsey yokmus 9850x3d nin.
Ekran karti ve sogutucu msi aldigimdan ve anakarti makul fiyatta buldugumdan komple msi yapicam gibi duruyo.
Ama ssd lere bakicam. Tesekkur ediyorum.

Geri