Japonya'da Neler Yapılır

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,614
Merhabalar, bu konuyla alakalı açacağım 3. konu oldu sanırım kusuruma bakmayın.

İki hafta içinde Japonya'ya gideceğim 10 gün kalacağım toplam sizce Japonya'da neler yapılır aktivite olarak her türlü şeye açığım öneriniz var mı benim aklmda 4-5 günlük aktivite var ama kalanı için aklıma bir şey gelmiyor öneri yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca almalık trde olmayan üründe önerebilirseniz çok sevinirim teşekkürler.

Kanka YouTube üzerinde b,r sürü video var. Onları izlemeni tavsiye ederim.

Kanka YouTube üzerinde b,r sürü video var. Onları izlemeni tavsiye ederim.
Hiç izleyecekte vaktim yok ya maalesef şu ara aşırı yoğun bi 31 oteli videosu gördüm bir tek onu izlemiştim zamanında gidip AI'e özetletebilirim ama napmış bu burada diye teşekkür ederim önerin için

Japonya da çok sapık var hocam kestaneyi çizdirmemeye dikkat edin gizli kayıt alan gözlükler falan oluyor biri sizi bir yere davet ederse gitmeyin
Hocam 196 boy onlar korksun japon bayanlara karşı şansım yüksektir umarım

Umarım japon kız bulursun
Vardır ya bu arada boş geçmeyi düşünmüyorum hayatta belki 1 kere elime geçecek fırsat değerlendirmek iyi olur umarım pahalı değildir

O nasıl oluyor hocam
japonyada car meetler oluyor modifiyeli araçlar vs oluyor ama nerde nasıl organize olup toplanıyorlar bilmiyorum belki topluluklarının instagram hesabı vardır orda konum saat vs. paylaşıyolardır

bide çok araştırmadım ama para vererek japon ikonik arabalarının (nissan gtr vs.) yolcu koltuğunda sürücüyle beraber gezebiliyorsun diye biliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

mesela bu videoda az önce attığım videodakinden daha inanılmaz arabalar var böyle bi meet bulup gidersen arabaya falanda merakın varsa çok güzel olur. girişi ücretlimi oluyor nasıl oluyor bilmiyorum ama böyle meeting yapan bir sürü topluluk vardır.

japonyada car meetler oluyor modifiyeli araçlar vs oluyor ama nerde nasıl organize olup toplanıyorlar bilmiyorum belki topluluklarının instagram hesabı vardır orda konum saat vs. paylaşıyolardır

bide çok araştırmadım ama para vererek japon ikonik arabalarının (nissan gtr vs.) yolcu koltuğunda sürücüyle beraber gezebiliyorsun diye biliyorum
Çok para değilse aslında müthiş olur çok klas duruyor hocam listeme ekledim teşekkür ederim

Geri