Iem Kulaklık Önerisi

Reaksiyon skoru
34
Bütçe
1700
Kulaküstü çok terlettiği için alıyorum. Sadece bilgisayarda kullanacağım. Şarkı dinliyorum, arkadaşlarla konuşuyorum, ekip oyunları oynuyorum. FPS oyunları oynamıyorum. Mikrofonunu asla kullanmayacağım, harici mikrofonum var. Vermek istediğim para 1700 TL. Eğer çok fark edecekse 3000 de olur, bu yüzden her bütçeye göre önerebilirsiniz.

1700 butcede 2 secenek var:
Muzik daha onemliyse Tangzu Wan'er SG 2 Red Lion
Rekabetci fpslerde daha iyi performans istiyorsan Kiwi Ears Belle

Butceyi 3k cikarirsan fark gercekten duyulabilir ve deger evet.
Bu butcede de 2 farkli onerim var: Kiwi Ears Cadenza II ve Kefine Klean SV
Turkce inceleme videolarini atiyorum bir bakarsin.

1700 butcede 2 secenek var:
Muzik daha onemliyse Tangzu Wan'er SG 2 Red Lion
Rekabetci fpslerde daha iyi performans istiyorsan Kiwi Ears Belle

Butceyi 3k cikarirsan fark gercekten duyulabilir ve deger evet.
Bu butcede de 2 farkli onerim var: Kiwi Ears Cadenza II ve Kefine Klean SV
Turkce inceleme videolarini atiyorum bir bakarsin.

Bütçeyi 3000 yapmaya karar verdim nedense 1700 tl küsür bir şeyin iyi olabileceğine çok ikna olamadım inceleme videolarında yok o sesler kötü bu sesler kötü diye bahsediyorlar. Klean sv alayım diyorum çünkü diğerinin stoğu yok. Klean sv'nin type c versiyonunu mu almalıyım 3.5 mm versiyonunu mu almalıyım? Pcde type c girişi yok. Ses kalitesinin iyi olması için nasıl bir senaryo oluşturmalıyız?

Bütçeyi 3000 yapmaya karar verdim nedense 1700 tl küsür bir şeyin iyi olabileceğine çok ikna olamadım inceleme videolarında yok o sesler kötü bu sesler kötü diye bahsediyorlar. Klean sv alayım diyorum çünkü diğerinin stoğu yok. Klean sv'nin type c versiyonunu mu almalıyım 3.5 mm versiyonunu mu almalıyım? Pcde type c girişi yok. Ses kalitesinin iyi olması için nasıl bir senaryo oluşturmalıyız?
Harici dac + kefine klean sv (daha pahalı)
Sv type c + usb a dönüştürücü (daha ucuz)

Geri