efehel52711
80+
- Reaksiyon skoru
- 45
15500 3080 mi ciddimisin sen kesssssinlikle almam15500
15500 3080 mi ciddimisin sen kesssssinlikle almam15500
intel yeni ama kendisini çok hızlı toparladı mesela xess dlss alternatifi ve iyi üstüne xess in mfg benzeri teknolojiside var kart 12 gb bence bir şans vermek gereken bir kart üstüne 2.elde garantili ve faturalı dolu ilan var pazarlıkla güzel bir kart düşürebilrisin ben olsam artık eski kart bakmam hem mining yapılmış ve yüksek güç çeken ürünler artık kıstas olmamalı üstüne ne durumda kullanıldıgıda belli degil ben şansımı zorlamam safe yoldan giderim ama dersen güç benim için çok önemli 3080 kovalardım temizini bulmaya çalışırdımİntel piyasada çok yeni gibi geliyor ön yargılıyım biraz. Eski kartım 6600 XT'idi
Fiyat konusunda katılıyorum fakat düşük fiyata ilan girilmiş kartların da durumu ortada. Baktığım 2 kartta hiç açılmamış güvenlik etiketleri üzerinde.Bu kartların 2. el fiyatları nedir? 12-12.500 ise (ki fiyatları bu, 14-15 girenler ya deli ya da sen 12'ye çekip al diye o fiyatı giriyor) düşünülebilir. Bundan 1 lira bile pahalıysa; girilmez.
Kesinlikle güvenlik bandı termal sebeplerle bile açılmış 2. el ekran kartı alımına karşıyım. Bu da eleme faktörünüz olabilir. Isısı isterse 105'e vursun; kendiniz açıp, bakımını yaparsınız.
Ve yine, B580 ekran kartı düşünebilirsiniz. Dün arkadaşımda deneyimleme fırsatım oldu. XeFG (Intel'in frame gen teknolojisi) gerçekten harika. FSR Frame Gen yerine bile tercih ederim. Ve yine FSR 4 yerine XeSS'i tercih ederim. FSR ve DLSS genel olarak kareyi çok smoothluyor. Keskinlik kayboluyor bana göre.
2017de forumdh de çok güvendiğim bir abimden sadece bakımı yapıldı diye kart almıştım açık. Sıvı temaslı çıkmıştı. O zamandan beri asla etiketi açılmış karta girmiyorumBu kartların sıvı soğutmalıları hariç içi açılmamışsa bu iyi bir şey değil aksine kötü bir şey gençler. 6 yıllık kartlar bunlar. Ayrıca bu seriler tam mining zamanı kartları yani öyle temiz gördünüz diye her kart temiz olmuyor.
hocam güvenlik etiketine çok güvenme o güvenlik etiketleride satılıyor alıp açılmış bir kartın vidasına yapıştırabilirsinFiyat konusunda katılıyorum fakat düşük fiyata ilan girilmiş kartların da durumu ortada. Baktığım 2 kartta hiç açılmamış güvenlik etiketleri üzerinde.
İntele karşı önyargılıyım piyasada çok yeniler.
Şuan geçici olarak arkadaşımın 7700 XT si bende 100 150 fps arasında yoğunluğa göre değişiyor sanırım bu kartta aralarında çok fark yok. Benim için önemli olan 3 5 yıl kafam rahat olsun.Rtx 3080 den yanayım. Pubg de fps sıkıntısı çekersin ama çok güvenme işlemci düşük pubg için. Ryzen 5 5600 - rtx 3080 ile 1440p de 110 fps alıyordum. R7 7800x3d -rtx 3080 ile 250-300 fps arası alıyorum
Etiketler 100 lira.2017de forumdh de çok güvendiğim bir abimden sadece bakımı yapıldı diye kart almıştım açık. Sıvı temaslı çıkmıştı. O zamandan beri asla etiketi açılmış karta girmiyorum
Kartın furmark değerleri var mı paylaşırsan yardımcı olayım.İntel piyasada çok yeni gibi geliyor ön yargılıyım biraz. Eski kartım 6600 XT'idi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Elimde MX-7 macun var alırsam onla yenilemeyi düşünüyorum termal padlerin durumu iyiyse dokunmama tarafındayım.
Vidadan anlıyosun bee açılıp açılmadığını. İlla deformasyon oluyor. Gerçi, sıfır koksun diye iade kutuyu streçlemeden önce içine plastik kokusu spreyi sıkan incehesap varken; onun da vardır bir düzeneğiEtiketler 100 lira.Ben içi açılmamış sıvı soğutmalı kart satıyorum yüzüne bakan yok ama kazımda anası bellenmiş kartlar çatır çatır gidiyor
![]()
O da zor. 1 2 kere açıldıysa pek anlaşılmıyor.Vidadan anlıyosun bee açılıp açılmadığını. İlla deformasyon oluyor. Gerçi, sıfır koksun diye iade kutuyu streçlemeden önce içine plastik kokusu spreyi sıkan incehesap varken; onun da vardır bir düzeneği
3080 gpu 70 75 hotspot 90 95hocam güvenlik etiketine çok güvenme o güvenlik etiketleride satılıyor alıp açılmış bir kartın vidasına yapıştırabilirsindiğer vidalarıda çizmeden açılmışsa farkedemeyebilirsin açılıp açılmadığını
![]()
6800 hotspot 65'i geçmesin, burada an be an götümü paylaşayacağım3080 gpu 70 75 hotspot 90 95
6800 65 dereceyi geçmez dedi furmak istiyorum şimdi