🔥İndirim NZXT N7 Z890 9.299 TL

Evet tarayıcı bazlı birde proxy yok puppeteer extra stealth normal kullanıcı gibi davranıyor aynı anda birçok farklı tarama yapıyor kategori taraması ürün bazlı asin taraması birde ürün bazlı detay çekimi 7800x3d ile başarılı olamıyor ama 13700k 10nm işlemci tozunu attırıyordu sahaların ben yazılımcı değilim belki ben yanlış yapıyorum bazı şeyleri bilemiyorum ama aynı anda çok fazla ve farklı iş yapıyorlar
Android kullanıyorsanız; PM atın. Size benim telefon botunu yollayayım.

Android kullanıyorsanız; PM atın. Size benim telefon botunu yollayayım.
Sağolun hocam Mac mini m4 var Birtane ona geçirecem sistemi tamamen ama tavsiye varsa her zaman dinlerim 😀 balık tutmayı seviyorum ben biraz

Sağolun hocam Mac mini m4 var Birtane ona geçirecem sistemi tamamen ama tavsiye varsa her zaman dinlerim 😀 balık tutmayı seviyorum ben biraz
Amazon'da çok sıkı bir bot koruması yok. Proxy server'a girmedim ben de hiç. arkaplanda headless chromium ile aynı anda izlemeyi windows WSL içinde yaptırmanın çok fark yaratacağını düşünmüyorum Intel ve AMD arasında; hani en azından bu işte. Her sayfa yüklemesinde DOM query selector ile öğe öğe check ettirmeden önce; tekrarlanan sayfalarda byte kaydı alıp; yeni yüklenen sayfanın byte ile diff aldırıp; eğer diff bulamazsa o sayfayı "yeni öğe yok" diye marklamak ve hiç query selector'e girmemek daha mantıklı olabilir.

Ben en azından öyle yapıyordum GPU alana kadar. Alınca botu kenara kaldırdım. Paylaşacaktım burada ama açık kaynak kodu github'a yüklemek zahmetli geldi.

NZXT kartları pek bilmiyordum orta seviye Asrock makineleri kullanıyordu genelde aklımda o kalmış hep.
Aynen öyle.
Tasarımlar NZXT ye ait olsa da Asrock şirketi üretimlerini yapıyor. Asrock da orta, bazen üst seviye üretimleriyle meşhur. Genelde Fiyat/performans odaklı bir firma.

Çok çirkin bu anakart sabunluğa benziyor 1000142333.webp fiyatına bir şey demem çok plastik duruyor

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Niga
13700k varken sistemde amazon depo botu dişlerini kurcalayarak çalışıyordu şimdi 7800x3d var cpu yüzde 60 70 çalışıyor ya 9950x3d alıcam ya da ocakta mecbur intele döneceğim oyunda harika işlemci ama all round işlemci her zaman daha iyidir
telegram kanallarından hızlı davranabiliyor musun bununla hocam?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,202
Üyeler
202,223
Son üye
umuttaysi16
Geri